| Ruby_9452 a întrebat:

Ce face Craciunul atat de frumos?

Răspuns Câştigător
| Crisstina a răspuns:

Mie Craciunul mi se pare cea mai minunata sarbatoare. Nu stiu exact ce il face sa fie atat de special.Armonia, spiritul acestei sarbatori ne inunda sufletul cu o multime de sentimente optimiste. Odata cu el, Mosul aduce speranta unui an mai bun, implinire si pace. Aaaa sa nu uitam si detaliile peisajului... Ce se poate mai frumos decat un Craciun cu zapada pana la genunchi.cu ninsori abundente si peisaj nespus de alb, iar casa e singurul loc de refugiu la caldura, cu o cana de vin cald, de ceai, admirand peisajul inghetat...

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Faptul ca e vacanta, faptul ca in sfarsit ai o scuza sa fii bun, faptul ca vin rudele la tine si uita sa mai plece, faptul ca ai atat de multa mancare ca nu iti mai vine sa mananci nimic, faptul ca poti sa porti ca un copil de 7 ani cand ninge

| Flav a răspuns:

Colindatorii, stratul de nea, saniile, oamenii de zapada, globurile.

| pwp a răspuns:

Ne aduce pe toti impreuna sa sarbatorim nasterea domnului!

| shtephie a răspuns:

Atmosfera magica alaturi de cei dragi, bradul, cadourile.Si este si mai frumos cand ninge :X

| AndutzaAndu a răspuns:

Cred că însuşi sărbătoarea pe care o celebrăm: naşterea lui Iisus Hristos. Ăsta este un prilej pentru a se aduna toată familia, este frumos la un Crăciun să fie şi măcar un pic de zăpadă, cu un ceai fierbinte în mână şi nişte colinde de Crăciun auzindu-se în surdină.love struck

| MaliceThemen a răspuns:

Dragostea... Craciunul ne aduce pe toti impreuna sa sarbatorim

| JustMeBăi a răspuns:

Dragostea, familia, intelegerea, pacea si toti cei care tin cu adevarat la noi.happy

| Mihaelaa98 a răspuns:

Cadourile,, Si colindele de unde obtinem multi bani tongue
NU am glumit ...Pe craciun il face asa de frumos daruirea si iubirea fata de cineva drag ...Chear si pe dusmani trebbuie sa ii iubim de craciun deoarece de Craciun s-a nascut Iisus Hristos

Întrebări similare