Tocmai m-a sunat o prietena si m-a informat ca-n Max e seara berii la juma de pret Nu-s din pacate in Bucuresti.
Eu ma bag sa mai impusc cativa iepuri in somn ca maine ma scol devreme. Plictiseala colectiva placuta si creativa va urez.
Sunt in Busteni, tocmai ce am ajuns in camera. Nu pot bea bere ca am baut vin
Ma plimb mult, un weekend aici, altul acolo, vreo luna pe dincolo, dupa aia un an altundeva. Stii tu...
Zilele trecute am facut un material dintr-o fermentatie de banane, mango, kiwi si alte minunatii d'astea tropicale.nu ajunge nici la degetul mic unei tuici de pruna vanata de pe valea Buzaului, in schimb are, slava D-lui, grade, si scopul scuza mijloacele.
Bubulina, tu gusti ce-ti place
@DMV, si tu esti calator prin viata?
@Dr. BenZona, de data asta sunt si eu invitata? Sau te super ca trebuie sa-mi oferi ceva mocca?
@criticul dulciuri sti sa faci?
@Dr.BenZona. cum sa iti urez, multe inainte sau inapoi?;-s
@lia dar tu ce gusti?
Eu am avut musafiri, abia au plecat si acum stau cu sotul si baietii mei la o bere rece, in curte sub pavilion iar parfumul florilor " regina noptii '' e de nedescris...
Multe inainte bubu! ca am 184 de cm. asa ca as mai merita vreo 20 de kg ca sa fac ravagii printre cuconitze
@Dr.BenZona, ca sa ajungem la "pana si tuica" ce pasi trebuie sa urmam? Ca sa stiu si eu unde anume esti tu generos
Bubulina, eu gust din "pana si tuica" lui Dr.BenZona
Lia, sa stii ca nu toti se bucura de privilegiul asta. eu sa fiu ca tine, m-as simti f latata.
Hmmm... specialitatea casei :tuica tropicala, sau merlot de rioja promotia ' 97(un an extraordinar), sau bere ieftina si insipida.
LisaJulie întreabă: