| sofisis a întrebat:

Ce faceti atunci cand cineva va spune un banc dar nu se pricepe absolut deloc sa il spuna?
Radeti de complezenta sau ii spuneti sa nu se mai chinuie ca nu le are cu bancurile?

16 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Nu, zâmbesc așa. În nici un caz nu am un zâmbet languros. Nu vreau să râd să mă forțez să par că răd pe bune.

| LaLaura a răspuns:

Eu una ii spun adevarul. E mai ok sa spui adevarul decat o minciuna draguta, asa poate omul nu isi da seama ca chiar nu le are deloc si ar trebui sa inceteze.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cel mult zambesc!
Dar caut mai tarziu sa aflu intelesul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

depinde de persoana care-l spune. în general, oricât de prost ar fi bancul, tot schițez un zâmbet.

| Dariusuu a răspuns:

De cele mai multe ori zâmbesc şi încă nu i-am spus la nimeni că nu se pricepe să spună bancuri.
Dacă el şi-a făcut timp pentru mine să spună acel banc oricum ar fi acel banc atunci ar trebui să-l ascult.

| sofisis explică (pentru Dariusuu):

Si daca e o persoana care iti e draga, ii place sa spuna bancuri dar efectiv nu se pricepe DELOC sa o faca? Nu ii spui?
O/il lasi sa se faca de cacao si in fata altor persoane?

| Dariusuu a răspuns (pentru sofisis):

Presupun că ar trebui să-şi dea seama singură că nu se pricepe la asta dar dacă în caz că s-ar face de cacao aş veni cu completări ca să o ajut. Asta cred că aş face, sincer nici n-am trecut prin experienţe de genul.

| sofisis explică (pentru Dariusuu):

Eu am o prietena tare draga. E amuzanta ea ca persoana dar la bancuri...da chix MEREU!
Si isi da seama ca nu se pricepe si tot continua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se lase de bancuri pentru ca nu e amuzant deloc

| Foxyyyy a răspuns:

Eu rad si la cele mai stupide bancuri, in mintea mea sunt amuzante, deci nu rad de complezenta laughing).

| sofisis explică (pentru Foxyyyy):

Nu vorbeam de faptul ca e bancul stupid...ci ca acea persoana care il spune, nu se pricepe absolut deloc sa le spuna. Stii, e genul ala care incepe sa-l zica, se pierde, nu mai stie, revine la inceput, iar uita nu stiu ce detaliu important...
Ca asa si eu rad la bancuri idioate...de ex ultimul pe care l-am auzit:

Cum stii daca o broasca testoasa e femela sau mascul?
O gadili pe burta. Daca e bucuros, e mascul. Daca e bucuroasa.e femela.
laughing) Stupid nu?

| Foxyyyy a răspuns (pentru sofisis):

Da laughing. Pai daca se pierde, uita, etc...sa spuna mai des pana reuseste sa le spuna calumea. Eu zic bancuri rar, la fel ma incurc si nu mai stiu, parca mai mult rade lumea asa rolling on the floor), mai ales ca le mai si inventez laughing.

| HighByTheBeach a răspuns:

Buna.
In general depinde de persoana. Daca sunt foarte apropiata de acea persoana incerc sa-i dau ceva indicii ca nu o are cu bancurile. Daca e cineva cu care ma stiu din priviri, si nu stiu, nimeresc intr-o situatie in care el/ea spune un banc, oricat de rau ar fi el, schitez un zambet mic.

| Doub a răspuns:

A doua variantă, clar.

| RAY a răspuns:

Daca e nevasta o inteleg ca atat o duce mintea, daca e amanta nu e bine ca o vreau si amuzanta, tu vb de sexul opus? da fosta iubita mi-a spus numa glume in toata relatia ce trist ca n-am ras/zambit nici nu i-am spus nimic

| sofisis explică (pentru RAY):

Nu vorbesc de sexul opus neaparat. Pur si simplu de o persoana care saraca incearca si se straduie...si tot degeaba