Nu, zâmbesc așa. În nici un caz nu am un zâmbet languros. Nu vreau să râd să mă forțez să par că răd pe bune.
Eu una ii spun adevarul. E mai ok sa spui adevarul decat o minciuna draguta, asa poate omul nu isi da seama ca chiar nu le are deloc si ar trebui sa inceteze.
De cele mai multe ori zâmbesc şi încă nu i-am spus la nimeni că nu se pricepe să spună bancuri.
Dacă el şi-a făcut timp pentru mine să spună acel banc oricum ar fi acel banc atunci ar trebui să-l ascult.
Eu rad si la cele mai stupide bancuri, in mintea mea sunt amuzante, deci nu rad de complezenta ).
Nu vorbeam de faptul ca e bancul stupid...ci ca acea persoana care il spune, nu se pricepe absolut deloc sa le spuna. Stii, e genul ala care incepe sa-l zica, se pierde, nu mai stie, revine la inceput, iar uita nu stiu ce detaliu important...
Ca asa si eu rad la bancuri idioate...de ex ultimul pe care l-am auzit:
Cum stii daca o broasca testoasa e femela sau mascul?
O gadili pe burta. Daca e bucuros, e mascul. Daca e bucuroasa.e femela.
) Stupid nu?
Buna.
In general depinde de persoana. Daca sunt foarte apropiata de acea persoana incerc sa-i dau ceva indicii ca nu o are cu bancurile. Daca e cineva cu care ma stiu din priviri, si nu stiu, nimeresc intr-o situatie in care el/ea spune un banc, oricat de rau ar fi el, schitez un zambet mic.
Daca e nevasta o inteleg ca atat o duce mintea, daca e amanta nu e bine ca o vreau si amuzanta, tu vb de sexul opus? da fosta iubita mi-a spus numa glume in toata relatia ce trist ca n-am ras/zambit nici nu i-am spus nimic