| TimberWolf a întrebat:

Ce faceti bai praduitorilor, care mai e viata voastra?

Răspuns Câştigător
| Isabella883 a răspuns:

Cautam gunoaie prin canal

| TimberWolf explică (pentru Isabella883):

Sunt gunoaie in canal?

| Isabella883 a răspuns (pentru TimberWolf):

Dă, cum să nu.

Minunat! Eu trag prelandez pe nas lunea, miercurea si vinerea in loc de post.

Tii post?

Pana acum tineam post negru dar mi s-a reprosat ca sunt rasist asa ca acum trag prenandez pe nas in zile de post sa nu mai aiba cine ce sa-mi reproseze.

Incearca spray de izolatie e mai calitativ

Da, multumesc de aceasta idee mirifica, voi incerca, o zi minunata in continuare!

Multumesc, la fel

27 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă întrebai acum o săptămâna era buna viața. Eram frumos in vacanța, totul bine.
Acum rupem cartea că vin măririle de nota și trebuie sa dea media la clasament. Gata distracția.

| MistarGoGu a răspuns:

Acus fac bagajele sa plec în Congo ca mai vrea un șef de trib sa dea o lovitura de stat! Vrea sa-i invat sa tragă cu Kalashnikov și sa arunce niște grenade!
Acolo este luna și rascoala!

| TimberWolf explică (pentru MistarGoGu):

La tine nu-mi dau seama daca ma iei la misto sau esti serios laughing)

| MistarGoGu a răspuns (pentru TimberWolf):

Umor de la Academia Tehnica Militara promoția 2003 bo$$! Nu! Asta fac! Consultanta de securitate! Operațiuni speciale! Răscoale, Lovituri de Stat!
Cumpără aia Kalashnikov și grenade cum cumperi tu morcovi și cartofi de la piata! În 2023 în Africa s-a vândut armament de 45 Miliarde $ mai mult pe " Sustache " fără documente! Ia ghici de unde veneau ruginiturile? Rusia și Ukraina boss! Lichidare de stocuri!

N-ai nevoie de un luptator? Bulangii astia de la noi de la armata nu m-au vrut, vor doar pile.

Găsești posturi la companii mari internaționale *( G4S, Academi -fosta BlackWater && altele ca au apărut ca ciupercile după ploaie )!
În funcție de nivelul de Engleza / Franceza te repartizează la misiuni în Africa! Mai sunt la companii care asigura securitate la navele care trec prin dreptul Somaliei! *( Anti pirati ) dar acolo s-au dus " scorurile " în cap de la fomisti est-europeni *( fosta Iugoslavie ) care merg pe 1200 € când la început dădeau 4000 € / misiune! Vorbesc de acum 8-10 ani de când IMO *( Organizația Maritima Internațională) a permis gărzi înarmate la bordul navelor comerciale pentru protecție DOAR în zona Golf Aden - Somalia!

Ma ia si imi face instructaj sau cum? astia stiu ca te iau doar daca ai experienta in domeniu!

Eu *( F#ck ) Fac 70 % munca de birou! Evaluări de risc, scenarii de securitate, planificări && alte chestii!
Mai merg pe teren când colaborez cu o companie franceza care face evaluări în domeniul maritim *( societate de clasificare )!

Rechinii ăștia mari au cam renunțat! Vor " marfa " gata de dus în raft! Arunca niște CV -uri făcute frumos în engleza cu poza direct pe site la ei secțiunea " Cariere " sau vezi ce posturi au scoase la concurs și aplici!
Apoi vezi ce îți " Aduce Loz-ul câștigător "

Am inteles.

Ăștia " Mari " se baga la licitații făcute de guverne iau contracte la prima mana apoi subcontracteaza la puișori!
Iei doar au câteva birouri 20 pitipoance care foiesc acte! Și miliarde în conturi! La cei din teren ajunge pielea de pe PULPE... NU pleacă nici dracu în teren fără asigurare de repatriere sau deces de minim 500 K $!

| Theo94 a răspuns:

Praduim.

| TimberWolf explică (pentru Theo94):

Pe unde?

| Theo94 a răspuns (pentru TimberWolf):

Pe unde putem.

| TimberWolf explică (pentru Theo94):

Care mai e viata ta?

| Cinic a răspuns:

Munca/acasa/munca/acasa. Vinerea sau sambata beau pana ma ametesc un pic si ma bag la somn.

| TimberWolf explică (pentru Cinic):

Trist. Imi e dor de copilarie, ma rog, de prima jumatate, ca a doua a jumatate fost de ****! big grin

| Aztecul a răspuns:

Muncesc, tu ce faci?

| TimberWolf explică (pentru Aztecul):

Sunt liber si frec menta acasa.

Întrebări similare