anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceţi ca să vă calmaţi atunci când vă enervaţi foarte tare?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Desfac o bere 0, 0% si o consum stand pe net (telefon, laptop)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

M-am antrenat să îmi controlez enervarea prin controlul respirației.

| Drimmero a răspuns:

Ma descarc cateva momente,, apoi imi trece. Uneori mai ies afara sa ma plimb pentru a lua o gura de aer, alteori trebuie sa trantesc ceva, sa sparg ceva pentru a da energia negativa afara. Din fericire nu m-am mai enervat asa de rau de foarte mult timp/

Inainte cand ma enervam, ieseam afara cu o minge si sutam puternic in ea de cateva ori pana ma plictiseam si ma calmam automat, aveam un perete langa poarta, saracul...s-a degradat in mare parte din vina mea.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Nici eu nu m-am mai enervat aşa de rău de ceva timp. Oricum,mă enervez foarte rar,dar şi când o fac,mă sperii până şi eu de mine,ce să mai zic de cei care mă cunosc şi se află prin preajmă în momentele alea.Mi s-a spus de multe ori că sunt de nerecunoscut.
Eu, de obicei, ca să mă calmez, plec de tot din locul ăla (dacă se poate) sau ies câteva minute afară la aer curat. (dacă e răcoare, cu atât mai bine)

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa periculoasa esti cand te enervezi? I-auzi...trebuie evitate situatiile astea de catre cei apropiati, nu de alta, dar parca vad ca ajung pe la urgente.

Cel mai bun remediu pentru calmare este o plimbare in aer liber, iti tine mintea ocupata si chiar functioneaza, de evitat situatiile care genereaza nervi nu ai cum pentru ca nervii apar spontan.

| Celcestietot a răspuns:

Pai Iisus ce ar fi facut? La asta trebuie sa te gandesti tuwinking!

| Sofer a răspuns:

Incerc sa ma calmez singur.

| J0B0MAT a răspuns:

Alcool, țigări, îi înjur pe toți.

| gemeni6226 a răspuns:

Depinde unde ma ennervez, daca la servici ies din incaperea in care m-am ennervat si ma duc in alta unde fac o activitate care ma ajuta sa-mi treaca, iar acasa ascult muzica de meditatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma intreb daca are rost, de regula raspunsul este nu si ma calmez aproape instant.

| DorelExpertu a răspuns:

Caut o cu... excorta pe publi24, ma duc la ea, si o bat.

Întrebări similare