Ascult muzica, citesc, ma joc, fac ordine in casa si in minte sau ma uit la un film. In functie de stare poate dau un telefon sa ies cu cineva la o plimbare, un tenis de masa sau un biliard. Ori la un joc de remi sau poker. Uneori simt nevoia sa alerg fara sa ma opresc si ma opresc in cele din urma dupa 15 - 20 de kilometri.
Ambele sunt la fel de apropiate de corazonul meu, le iubesc pe ambele la fel de mult, sunt ca si copiii mei, tu daca ai avea doi copii, nu i-ai iubi pe ambii la fel de mult? Ai iubi unul mai mult si unul mai putin? Eu le iubesc la fel de mult pe ambele, daca una dintre ele ar disparea, pentru mine viata ar fi terminata, as trai degeaba, ar fi o viata monotona.
Ursii
O ce drăguț am unul special pentru tine e maro ca cafeaua
Voi spune pas.
Depinde cat de rău stau cu moralul. Daca sunt praf, merg la alergat cu muzica la maxim in căști, iar daca sunt cat de cat intr-o stare acceptabila stau cu prietenii.
O sa incerc si eu prima varianta.
Bafta! Sper sa te ajute.
Eu ma binedispun mereu atunci cand ma uit la oameni veseli, la oameni fericiti, la oameni care danseaza cu pofta sau la copii care se joaca... pur si simplu simt ca infloresc pe dinauntru si ca bucuria lor ma atinge si pe mine
Emanuela347 întreabă: