O las sa plece in lumea larga. Iubitu asta mai mult e popular printre minori din cate vad. Barbatii adevarati au parte de femei trecatoare in viata lor ca trenul in gara. Vine si pleaca asa sant si tanti astea
Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, dar continui sa ma gandesc la respectiva persoana pana cand timpul face sa mi se ia de ea. Dureaza cam 2 ani. Vorbesc din proprie experienta
Incerc sa o uit, devin indiferent, decat catelus de companie mai bine niste lacrimi si mergi inainte
Nu iubesc o persoană care nu mă iubește. Nu pot să simt ceva pentru o persoană căreia nu-i pasa. Sau poate nu știu cum e, mă place toată lumea, sunt un fel de idol la femei.
Dar e aiurea să ajungi să iubești pe cineva și să nu poți s-o faci să simtă la fel.
Tipul asta care a dat urmatoarele sfaturi, pare sa aiba potential sa iti raspunda la intrebare :
http://www.youtube.com/watch?v=eC8UbmU2kB8&t=1m8s
Usor de zis, greu de facut.
E chiar foarte usor de fãcut, daca nu e reciproc ea te-o pierdut, nu e ca si cum ti-ai ratat sansa.
Nu are rost sa te minti. Daca acea persoana nu simte nimic, indeparteaza-te si ramai langa persoana care iti ofera iubirea pe care o daruiesti si tu