Tocmai ce am vazut acest film ➡️ It’s Kind of a Funny Story – Spitalul de nebuni (2010),de exemplu
Ce face mosotti e bine? Ce au zis aia că are?
Nu are nimic, doar ca nu iti mai pierde timpul aici si mai iasa si el din casa
Foarte bine face! E o prostie să stai aici ca violeta toată ziua, aburd total. Ma bucur că e bine.
Lui nu ii plăcea să iese daca simte sa iese îndeamnă că i sa ameliorat depresia.
Depresia e de doua feluri cronica/clinica si una cauzata de un eveniment major, plictiseala nu e depresie
El are depresie cronica ca mine,devastatoare majoră! Știu că nu are legătură cu plictiseala e ceva foarte grav,nu mă cunoști ca user deloc daca m-ai ști, ai ști că eu cunosc foarte bine aceste probleme, chiar ca un psiholog ce a absolvit facultatea de psihologie, eu știu foarte multe despre depresie și anxietate, dar nu știu să mă ajut pe mine însumi!
Stai in pat cu ochii inchisi si te relaxezi pana adormi si sub nici o forma nu te uiti la telefon si nu deschizi nici un aparat electronic ca se duce naibii somnul.
Depinde unde sunt și ce urmează a doua zi. Dacă trebuie să dorm, stau în pat și butonez telefonul ore în șir.
Dacă nu e obligatoriu să dorm, ies... Sau mă apuc de ceva treabă.
anonim_4396 întreabă: