| AirănMeidăn a întrebat:

Ce faceti cand o persoana mai in varsta va cere locul intr-un mijloc de transport public?

9 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu ma pun jos decat daca am bagaje sau daca sunt mai multe locuri libere.Dar daca mi l-ar cere si nu as avea nimic, atunci da, l-as ceda

| LaLaura a răspuns:

Simplu, îi ofer locul. În mare parte nu mai aștept ca să îmi ceară o persoană mai în vârstă locul, mai ales dacă observ că e plin mijlocul de transport și ea nu are unde să stea, ci îi ofer eu locul meu.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Eu refuz sa stau jos in tramvaie sau autobuze. In maxi taxi stau jos cand e loc fiindca nu e tocmai un mijloc de transport in care sa poti sta comod in picioare, se merge si mult mai rapid. In plus pe maxi taxi nu prea e voie sa stai in picioare.

Dau oricui locul din autobuz sau tramvai presupunand ca as sta vreodata jos.

| T0T a răspuns:

Daca mi-l cere i-l ofer. Daca nu, se intampla foarte rar sa il ofer din propria initiativa. Totusi eu obisnuiesc sa stau in picioare...Nu vreau sa ocup locurile unora care au nevoie mai mult decat mine de ele, si m-am obisnuit asa...

| Doub a răspuns:

Ii ofer locul, daca pare o persoana draguta.

| TPUuser199 a răspuns:

Nu astept sa mi`l ceara.

| Syndre a răspuns:

Rar folosesc mijloacele de transport comun, iar atunci când o fac prefer de obicei să stau în picioare. Dar dacă stau jos, refuz să-mi ofer locul cuiva care cere. Dacă văd o persoană cu un handicap sau care consider că ar trebui să stea jos, îmi OFER locul, dar dacă îmi cere să mă dau înainte să fac asta nu mai are nici-o șansă să stea acolo.

| MihaiCh197 a răspuns:

Îi acorzi "prioritate" laughing

| Marius_Cantea_1991 a răspuns:

sad heii nici nu trebuie sa ti- l ceara! Codul bunelor maniere e de ajutor