Si tu ca o persoana buna ce vrea binele tuturor cu lancea in hanorac,, te-ai gandit sa nu-i ranesti pipota, hai ca se poate!
dragutul de tine. Chiar nu e necesar. Am eu un amplificator pentru chitara electrica. Nu trebuie sa iti cheltui tu alocatia.
Eu sunt o persoana buna. Stau cu pumnalul, nu cu lancea.
Ai variante:
1. te impusti! (daca nu ai cu ce? te mai gandesti si renunti! asta inseamna ca nu esti suficient de TRIST!
2.Asculti, daca ai o bruma de cultura
https://youtu.be/PSbI-BA29Kk?list=PLaOStCaQDdPtJKMm2xjguNFJzDBr-ioyy
3. Daca esti analfabet, poti incepe sa citesti psalmii biblici! dupa ce inveti literele!
4. Poti sa-ti faci o mica labuta!
5. daca ai bani poti face ceva circ, cu femei si degenerati!
6. poti, dar aici trebuie sa stii sa scrii si sa citesti! ...in acest caz, destul de rar in zilele voastre, poti sa-l citesti pe Dostoievskii...ala e un scriitor rus, destuil de depresiv, in opinia analfabetilor(ca tine).si are cateva solutii de autosuprimareValabile!
7. poti sa te apuci sa bei ceva sau sa-ti bagi la vena! atentie: aici ai dat-o in bara...nu o sa ai bani suficienti
8! Poti sa-ti acorzi un timp! Pana vei rade ca acum esti trist!
VEI IESI VICTORIOS! Caci toti suntem uneori tristi!
...nu mai iti enumar alte variante, ca nu stiu cata carte stii!
Ok, dar mai sunt niste secrete. Daca esti suparat pe viata mai bine razi. Daca te culege cineva ca esti nervos te baga la " fara clanta ". Daca esti zambaret te lasa prin curte sa razi la copaci, sa tragi sosonul dupa tine si sa-i spui "cutu cutu ". Eu am fost pe Ambulanta si stiu ce spun.
Ce esti, nu stiu, dar stiu ca normal la cap nu prea esti.
Ce esti, nu stiu, dar stiu ca normal la cap nu prea esti.