| mada_6524 a întrebat:

Ce faceti cu amintirile care va provoaca durere?

Răspuns Câştigător
| AG a răspuns:

Ma trezesc cu ele in minte zilnicstraight face. Poate pentru ca sunt prea recente. In plus, eu nu sunt genul de persoana care spune "timpul va vindeca". Nu cred in notiunea asta. Mai mult cred in "ochii care nu se vad se uita". De fapt, eu invat din toate. Si intr-un fel sunt multumita ca s-au intamplat. Pentru ca trebuie intai sa fii nefericit, si sa te doara al naibii de tare, ca pe urma sa fii fericit. Peste ani, stiu ca acele amintiri imi vor pune un zambet pe fata, chiar daca acum dor foarte tare.

9 răspunsuri:
| BetterThanDrugs a răspuns:

Pai.incerc sa la uit dar nu am cum,.
Asa ca astept ca timpul sa le stearga.happy

| Kylexy a răspuns:

Pai incerc sa le uit ca din amintiri nu poti trai.
O sa iti fie foarte greu sa uiti.Si sa iti spun cum o sa fie:
Ziua mai uiti ca esti cu prieteni colegi de scoala de servici
Noaptea e cea mai ingrozitoare perioada stai in pat, pc, te uiti la Tv parca il vezi pe respectivu/respectiva in toate imaginile de la TV.

| znstr a răspuns:

Cand ma mai incearca cate-o amintire dinasta neplacuta,ma gandesc la clipele fericite pe care le-am trait candva si pun o melodie care sa ma binedispuna,ma apuc sa fac prajituri,ori sa fac curat prin casa,orice in afara sa ma gandesc la amintirile urate.

Daca e vorba de o persoana pe care am pierdut-o ori cu care m-am certat si la care tineam foarte mult,incerc sa nu ma uit la pozele cu acea persoana,ori sa-mi amintesc de ea.
Imi sun prietena cea mai buna si ies prin parc, ma bucur de vara, mai vad 2-3 baieti frumosi si-mi dau seama ca nu s-a terminat lumeabatting eyelashes si asa trec peste amintirile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încerc să-mi distrag atenția de la ele prin altă activitate, să înțeleg că GATA! Au trecut, nu mai sunt, nu se mai desfășoară în prezent și nu mă afectează! De ce să trăiesc din amintiri, dacă acum sunt bine mersi?

caramela
| caramela a răspuns:

Viata e frumoaa si e prea scurta. Nu are rost sa ma gandesc la ce a fost, cred ca orice om are amintiri si neplacute ca asa e viata cu bune si rele, dar trebuie sa trecem peste tot sa putem merge mai departe, asfel daca am sta si ne-am gandi numai la acele amintiri neplacute, cred ca ai cadea intr-o depresie si acolo ai ramane...viata e frumoasa si noi trebuie sa traim si sa o facem si mai frumoasa alaturi de cei dragi...sa ai parte numai de bine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

un simplu remediu pentru asa ceva este conversatia pe diverse teme de actualitate sau de viitor,daca trecutul este trecut,asa sa fie! eu asa fac dar, sa nu te superi, mai apare cate o persoana care-mi aduce aminte pentru fractiune de secunda, ca dupa ce termin sa-ti raspund tie raspund altui user si se duc la cosul de gunoi amintirile urate

| Kristina_3133 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.Incearca sa uiti si mergi mai departe.Ce a fost a fost.Iar daca un anumit lucru iti provoaca durere incerca sa eviti pe cat posibil sa faci acel lucru. Sper ca te-am ajutat! Te pup! Bye!

NOname
| NOname a răspuns:

Le provoc amnezie, şi suntem chit.batting eyelashes

| Maela a răspuns:

De uitat nu le uit niciodata dar incerk sa ma gandesc la lucruri frumase sau compun versuri:X:X