Bati la usa si grabesti pe ala care e acolo sa se grabeasca, altfel scoti curu pe geam si scoti greutatea sufleteasca
Tot pe loc, tot pe loc, să răsară busuioc! La curte e si mai rau daca e frig afara. Tot un wc ai.
La curte, cu WC afara, în spatele curtii, incit sa ți se para o excursie luna ajungi la el? Și dacă nu e ocupat, cand ai probleme, dai de necaz.
In general ap cu 3 camere au si toaleta de serviciu deci inca una.
Si daca ai curte ce? Ca si la curte e doar o toaleta in general.
În secolul 21 casele au toaletă in casa nu in fundul curți, asa ca poti întâmpina aceias problema si la casa si nu poti sa o rezolvi decat daca te riști să te vadă oameni rahatindute si sa iti umpli curtea de c..cat
SA fii tu sanatos cate case au toaleta in fundul curtii.Chiar si la periferia oraselor!
Naspa
daca mai ai si diareie si iti mai vine sa si vomiti e grav
Am avut odata baia ocupata, deja mai astepta cineva la rand asa ca am fost la vecina si m-am rezolvat problema.
Te imbolnavesti daca persoana e nesimtita sa stea acolo cu orele sa umple baia de fum. Daca tu esti un adult la alt proprietar, esti cel nesimtit.
„Intelept esti, mă!" Si vasele unde le speli, in wc?
Doar in situație de criză așa ceva, cum a zis băiatul... Poate are masina de spălat vase.
Oricum speli ceva in chiuveta. Nu poti folosi masina de spalat pentru 2-3 farfurii si enșpe furculite. In cazul ăsta, ti-ar place sa speli farfuriile unde te-ai c.cat?
usdhudshcdushuds întreabă:
RAY întreabă: