| Rehgel a întrebat:

Ce faceți daca stați la bloc și va vine rău să vă c. iar la baie e ocupat? Nu v-ați dori sa aveți o curte proprie?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bati la usa si grabesti pe ala care e acolo sa se grabeasca, altfel scoti curu pe geam si scoti greutatea sufleteasca

| darrio2007 a răspuns:

Tot pe loc, tot pe loc, să răsară busuioc! La curte e si mai rau daca e frig afara. Tot un wc ai.

| cristi202 a răspuns:

La curte, cu WC afara, în spatele curtii, incit sa ți se para o excursie luna ajungi la el? Și dacă nu e ocupat, cand ai probleme, dai de necaz. happy

| Mosotti a răspuns:

In general ap cu 3 camere au si toaleta de serviciu deci inca una.
Si daca ai curte ce? Ca si la curte e doar o toaleta in general.

| floresdemayo a răspuns (pentru Mosotti):

După pom, sau in tufiș.winking

| Freya1 a răspuns:

În secolul 21 casele au toaletă in casa nu in fundul curți, asa ca poti întâmpina aceias problema si la casa si nu poti sa o rezolvi decat daca te riști să te vadă oameni rahatindute si sa iti umpli curtea de c..cat

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Freya1):

SA fii tu sanatos cate case au toaleta in fundul curtii.Chiar si la periferia oraselor!

| Fatamuntilor a răspuns:

Naspa
daca mai ai si diareie si iti mai vine sa si vomiti e grav
Am avut odata baia ocupata, deja mai astepta cineva la rand asa ca am fost la vecina si m-am rezolvat problema.

| oglindasultanului a răspuns:

Te imbolnavesti daca persoana e nesimtita sa stea acolo cu orele sa umple baia de fum. Daca tu esti un adult la alt proprietar, esti cel nesimtit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci în chiuveta la bucătărie și se duce pe țeavă.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

„Intelept esti, mă!" Si vasele unde le speli, in wc?

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Doar in situație de criză așa ceva, cum a zis băiatul... Poate are masina de spălat vase.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum speli ceva in chiuveta. Nu poti folosi masina de spalat pentru 2-3 farfurii si enșpe furculite. In cazul ăsta, ti-ar place sa speli farfuriile unde te-ai c.cat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o punga cu fereastra deschisa si mult mult parfum

Întrebări similare