| GiovannyGrandiossu a întrebat:

Ce faceti de 1 mai? Veniti la mare? Daca da, unde si de ce ati ales statiunea?

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Chiar in seara asta am discutat cu colegi de facultate sa mergem la mare. Ma tenta faptul ca planurile sunt pentru Vama Veche, unde n-am fost niciodata, si-am inteles ca e f. fain dar nu doresc sa mai pierd si weekend-ul asta, pe celalalt l-am facut praf.
Stau acasa si invat in proportie de 80%. Daca nu, voi incerca Vama.

| francesca a răspuns:

Eu de 1 mai invat pentru partial.iti vine sa crezi?cryingcrying

| GiovannyGrandiossu explică:

Cei care merg in vama o sa aiba parte de surprize laughing

| Christinne a răspuns:

Bunahappy Da, eu merg la mare de 1mai ca in fiecare an. De fiecare data am mers in eforie nord(pentru ca e liniste, fumez o tigara si ma gandes la multe chestii, doar eu cu mine ma simt acolo de 1maibig grin) si mamaia(pentru ca e statiunea mea preferata, merg in satul de vacanta, cumpar ceva cadouri pentru prieteni, si seara clublove struck )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un gratar cu prietenii happy.
La mare? Nu [-x, sunt satula de mare laughing.
Oricum o vdem bine ca noi avem priveliste spre port si se vede ft bine marea.

| monyalexandra a răspuns:

DAAA.mergem toti la mare. abia asteptam momentul.
Locatia difera de la om la om, depinde si foarte mult de genul de muzica ascultat si de persoanele care merg acolo.
Eu una ma voi duce negresit in Vama veche, parerea mea este ce mai tare statiune unde te poti distra la maxim de 1 mai, eu acolo am fost in fiecare an, si de 1 mai si vara deoarece in primul rand nu sunt persoane colorate sa iti strice mini vacanta si nu vvei auzi la orice colt manele, al doilea motie pentru care iti recomandd sa mergi acolo este distractia, veei dansa, vei bea si te vei ddistra la maxim pana dimineata pe plaj, in acest fel siti 100% ca esti la mare, toate cluburile sunt pe plaja, iti voi enumera cateva cluburi care sunt deschisi si in buc, dar se or muta in vama, acestea sunt :stuff vama veche cel mai renumit, de asemenea nu pe locul doi este expiratul, vei mai gasi si Shrooms, si multe altele.
Eu iti recomand dint toata inima Vama, este pur si simplu ce mai tare, acolo toata lumea este prietena cu tota lumea, este o atmosfera minunata, nu este ceea ce arata la tv gen numai rockari beti morti si chestii de genul, cu toate ca Vama s-a cam schimbat nu mai e ce era odata,, insa pentru mine ramane cea mai tare statiune, we are counting the days left unill we go, we cant wait!
Anyway daca esti genul de tanar rebel crede-ma cu nu iti va mai place alta statiune, acum 1 an am ratat 1 mai si imi pare taree rau, in schimb ca un exemplu, acum 2 ani toate statiuniile erau pustii iar Vama era arhiplina chiar daca ploua, dar nu te astepta sa gasesi "fitele" Mamaiei,, aici fitele pur si simplu nu exita!
Try it! It will be the best experience ever daca nu ai mai fost acolo!

Întrebări similare