| papuciirupti a întrebat:

Ce faceti de Craciun? dar de revelion? plictiseala mare sad

46 răspunsuri:
| papuciirupti explică (pentru anonim_4396):

Iti pierzi curajul si nu imi place. daca nu o sa fie ce iti doresti o sa fie ceva mult mai bun si mai demn de tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru papuciirupti):

Raspunde aici ca nu pot sa vad ce-ai scris la intrebarea mea.

| papuciirupti explică (pentru anonim_4396):

laughing) ma faci din ce in ce mai curios. doamne cat de fericita o sa fii dupa. spune-mi ca mor de curiozitate. (ce isi doreste o fata? un baiat-> no, un obiect->no, atunci ce?)

| IdNo a răspuns:

Stau acasa. Se plicisesc numai cei care sunt plictisitori.

| papuciirupti explică (pentru IdNo):

Esti sigur? minte-ma spunandu-mi ca nu stii ce este plictiseala.winking daca ma cunosteai iti dadeai seama ce om sunt, s-a umplut lumea de tarfe si de cocalari si rar gasesc unu cu care sa pot intretine o conversatie buna.

| IdNo a răspuns (pentru papuciirupti):

Aa, atunci scuze, tu esti geniul neinteles, mult superior societatii din care face parte. Poate te contacteaza Catalina, Luceafare.

| papuciirupti explică (pentru IdNo):

Se pare ca nu prea intelegi sensul vorbelor. nu am spus ca sunt un geniu si sunt cel mai bun, sunt un om normal care nu prea mai gaseste un om cu care sa poata intretine o conversatie din cauza a prea multa stiinta si cultura generala. si daca m-ar contacta ai fi gelos?

| VelaJohnny a răspuns:

M-am gandit sa ma apuc de Metin cu un coleg (el detesta acel joc, dar o facem de amuzament) ca sa uram in chat sarbatori fericite si sa dam cu artificii laughing deci te-ai prins ce fac gamerii si de sarbatori, unii big grin

| papuciirupti explică (pentru VelaJohnny):

Si eu sunt gamer si nu imi doresc asta de sarbatori. (decat cu tot felul de prieteni, mai bine cu pc-ul) bafta la dat artificii laughing)

| VelaJohnny a răspuns (pentru papuciirupti):

Mulțam, cred ca ma bag pe tbx laughing

| JustaLittle a răspuns (pentru papuciirupti):

Niciodata nu ma vor plictisi desenele :3. Si in plus, discovery a inceput sa difuzeze numai tampenii, parerea mea happy. Prefer ID-extra sau History

| papuciirupti explică (pentru JustaLittle):

Si eu prefer mai multe, ala mi-a venit pe moment in minte laughing)

| alexandrualind a răspuns:

Plictiseala mare.

| Kanpeki a răspuns:

De Craciun cred ca o sa ma bucur de viitorul meu nou telefon, o sa mai raspund pe TPU, o sa ma joc Santa Clause in Trouble mancand dulciuri si o sa ascult albumul de Craciun a lui Justin Bieber.
De Revelion, mai mult o sa ma uit la televizor.
Plictiseala mare cand nu ai bani...

| JustaLittle a răspuns (pentru Kanpeki):

Totul suna bine si frumos pana ai pomenit de "Justin Bieber" :l (no offense, just joke. ) happy

| papuciirupti explică (pentru Kanpeki):

Nu e adevarata faza cu banii. nici eu nu sunt bogat dar cand aveam prieteni, de fapt momente de prietenie era super. acum si-au facut anturaje din alea jmechere si nu te mai cunosc.

invitatii am, dar nu as vrea sa ma duc doar asa cu o parte din mine, nu prea pot sa ii inghit si prefer sa stau acasa, imi chem verii si fac cu ei sau daca se duc in alta parte desi cred ca nu ma refuza raman la calculator.
sa il stapanesti sanatos!

Întrebări similare