Buna
Dimineata
Aerist+aranjat in camera...
Tratament+ceai+TPU
Dupa ora 10 activitate casnica+mancare
Apoi iar TPU/iar pauza si treaba si tot asa, asta in caz ca nu mai ajung si pe la spital
O seara buna
In vacante, trezirea la 11, mancat iar apoi net, iesiri cu prietenii si culcat pe la 2-3...
Cu scoala lucrurile stau exact opus, trezirea la 6:30, de mancat n-am timp si stiu ca nu-i bine dar na; p apoi teme si invatat iar daca mai ramane timp mai arunc un ochi la tv sau pe TPU, apoi somnic(iar asta-i cea mai buna parte)
Hehe...Cum spuneam suna foarte bine si confortabil, dar pacat ca mai lipseste ceva
Nu stiu despre ce vorbesti
Glumesc
Eram sigur ca stii despre ce vorbesc...
Pacat ca incepe scoala si nu vei mai avea atat timp sa stai ca o pisica rasfatata...
Nicio zi nu e la fel.
pot zice ca dimineata mereu ma ocup de igiena personala, in cursul celor 24 de ore dorm cel putin 6 ore... sltceva nu stiu, ca nu mai seamana nimic cu alta zi din viata mea...
Pai in vacanta ma trezesc pe la 12:00, ma mai uit la TV, apoi ma bag pe Internet. Si stau cam toata ziua, pana noaptea tarziu. )
In timpul scolii e cam altfel. Nu prea am asa mult timp liber.
Ma trezesc la 8 ca sa imi fac temele, de la 10 la 16:00 sunt la scoala, ajung acasa, imi invat, pana la 9 citesc o carte sau ii ajut pe ai mei in casa sau dorm, iar de la 9 pana dimineata la 2-3-4 sunt la lucru.
Eu ma trezesc, pap cereale, imi fac temele iar restul zilei o petrec invatand pentru ziua urmatoare si uitandu-ma la Tv.
Andreea_Brandus_1995 întreabă: