Duminica fiind meciul ROmaniei, ma voi axa pe el, poate ne ajuta darul divin si ne calificam, iar luni habar nu am, lenevesc!
Toate lucrurile interzise de biserica ca sa am parte de o runda mult visata cu El.Ciudat totusi, intarzie sa apara.
Sunt duminica si luni, se sarbatoresc la 50 de zile dupa Pasti.
Inteleg.Acum stiu ce fac de Rusalii. Duminica fac curatenie in casa si luni merg la serviciu.Ma platesc dublu?
Pai duminica nu ai voie sa faci curatenie ca e sarbatoare si luni daca te duci la servici ar trebui sa te plateasca dublu ca lucrezi in zi de sarbatoare.
Fix ce nu trebuie sa faci/
Nu se face curat duminica, faci si tu de maine seara si luni nu se lucreaza pe nicaieri!
Bine,curatenie fac maine, dar de serviciu tot nu scap.Pana acum nu am primit nimic, cred ca voi lucra.
Poti sa stai acasa, nu se lucreaza! Ai incredere in mine/
Ia,sa dam cateva telefoane...
Urmeaza dovada convingerii!
Ciudat, duminica e si la mine zi de curatenie, spalat rufe si facut mancare
Ce sa-ti fac, daca ti-e draga munca! Mai ia si tu o pauza, incepand de duminica!
Ptiu sa nu te deochi, ce credincios de treaba esti tu .
Pai doar duminica fac asta, csf
Eu sunt un om de treaba in general, daca ma respecti, te respect, iar daca imi faci rau, folosesc aceeasi unitate de masura si eu!
Si dupa calculele tale, fix dupa Rusalii te-ai gasit! Draga mea, ia si tu o pauza, duminica e zi de relaxare, nu te mai stresa si cu curatenia/
Pai ce om de treaba esti tu mai daca raspunzi cu aceaeasi moneda. Unu iti da una, tu intorci si falca cealalta. Aia face un om de treaba , ce stii tu.
Pai nu am zis fix de Rusalii, habar nu am ce e cu ziua aia. Am zis duminica in general, i don't give a ***
Aia e lasitate si mediocritate! Doar nu as sta sa-mi faca unul rau, iar eu ca prostu' sa stau, ripostez, la asta ma refer!
NU o supara pe roscata, e fata rea . Ai grija
Mrr.
Cine stie ce 'unelte' de desfigurare are pe langa tastatura si are pe cate cineva pe lista ei neagra. Nu e de joaca cu astfel de fete, chiar deloc
.
Vrei sa fii pe lista mea neagra?
Mi-ar face placere, imi aduci atentie! Este cazul sa ma treci
K, abia astept
Nici măcar nu știu când sunt, nu că s-ar schimba ceva.
Fac aceleași lucruri zilnice.
Rusaliile sunt duminica si luni si se sarbatoresc la 50 de zile de la Pasti.
MadaAwwr întreabă: