In prima zi de Craciun nu o sa fac nimic festiv. O sa ma uit pe Youtube si la filme, o sa ascult muzica, o sa-mi vopsesc parul si o sa astept cu nerabdare a doua zi pentru ca merg la tara si sunt foarte entuziasmata.
Oh, cat de tare!
Mai ales partea cu mersul la tara e minunata! Iti doresc distractie placuta.
Cat despre filme, ai vazut seria Twilight? E nemaipomenita, cel putin cartile.
Da, pacat ca nu e zapada multa ca atunci cand eram mica dar merge si asa. Mulţu'
N-am citit cartile, filmele le-am vazut acum o viata si nu-mi mai amintesc mare lucru. In perioada aia eram innebunita dupa jurnalele vampirilor - devoram cartile alea Nici nu stiu ce filme vreau sa vad dar gasesc eu ceva pe moment
De revelion standby si de craciun la o reuniune cu o persoana cumsecade si altele care vin la masa seara
Cu familia, cu iubitul si cu parintii lui. Si nu in ultimul rand, il incadrez si pe Leo, ca fara nebuniile lui, sarbatorile n-ar avea farmec.
Foarte tare!
Leo? De la strehaia?
Leo de la Buzau!
Pai...in ziua de Craciun voi sta toata dimineata pe telefon.
Dupa imi vizitez bunicii paterni sa imi primesc cadourile si poate la un spectacol.Seara am de gand sa merg la biserica.Voi sta alaturi de familie si dupa cateva zile voi merge la tatal meu la tara pentru 2 zile.
Eu am un program incarcat in ajun si de craciun, merg la colindat la 5 blocuri si la cam 20 de familii, in seara de ajun merg sa dorm(n-o sa dorm deloc) la bff-ul meu, dupa acasa cu musafirii, primesc cadoul suprem, si, cam atat, momentan