Diverse salate cu legume, verdeaţă, leguminoase, seminţe, nuci... Fructe, cereale...
Pe blogul meu gasesti retete usoare sau mai putin complicate facute chiar de mine, deci cam asta am mancat si am pus pe blog :D http://mihaelaskitchen.blogspot.com
Multumesc
Vai, mi-ai făcut poftă cu tortul de mentă.
Cu ala am facut multa zarva pe aici, le-a placut tuturor celor care l-au gustat.
Acum ca-s la dieta, tot nu ma las sa fac un tort si de Sf. Constantin si Elena ...
Deci, ne inviți la o felie de tort virtual?))
Tare mult mi-ar fi plăcut o petrecere, la care să fie prezenți toți de pe TPU! ))
Lasa dieta, profita de ziua ta onomastica de Sfintii Constantin si Elena, fa-ti un tort preferat de toata frumusetea si mancati cu pofta si cumpatat si dupa sarbatoare treci direct la dieta! Vin musafirii si trebuie sa servesti cu ceva si mancati cu ei! LA MULTI ANI de ziua ta onomastica care va veni in curand!
Nu pot lasa dieta, voi face o abatare de la dieta in ziua cu pricina. Nu este atat de usor sa dai jos kg puse. Din pacate, musafiri nu voi avea, nu avem prieteni prea apropiati aici, daca as fi fost in Romania s-ar fi schimbat lucrurile. In vara am cununia civila si ma pregatesc sa mai intru in rochia pe care am ochit-o ... Multumesc oricum pentru urarea anticipata!
Placerea este din partea mea .
Wow, e o intreaga bucatarie, un intreg restaurant acolo!
Foarte frumos daca tu le-ai facut si mincat! Succes si in continuare.
Eh nici chiar asa! :-)) Si sa va spun un secret... acum 7 ani cand am parasit Romania definitiv nu aveam nici o legatura cu bucataria. Cat eram in tara numai parintii mei bucatareau si eu intram foarte rar sa gatesc ceva. Desi, plecata am fost nevoita sa gatesc :-)). Asa am descoperit ca imi place foarte mult, m-am inspirat de pe internet, cand nu stiam o intrebam pe mama si-mi dadea reteta prin telefon ori aflam de pe la tv sau reviste. La sugestia mamei am facut in 2011 acest blog si in ultimii 2 ani am mai progresat. Chiar sunt "nebuna" dupa gatit, fie de dulce, fie de sarat. Si in prezent ma insir din retetele lumii, alteori le mai schimb cum vreau ingredientele dupa bunul plac sau cu ceea ce am prin bucatarie.
Multumesc frumos!
Nici eu nu am avut legatura cu bucataria. Am fost si eu nevoit la un moment dat, dupa ce buncia mea a murit, ea fiind cea cu care stateam si care imi facea mincarea, sa trebuiasca sa invat sa gatesc, insa, cu toate sfaturile, cu toate retetele, nu am reusit sa fac mincarea decat comestibila . Si m-am lasat pagubas, pentru ca nu imi place sa fac lucruri la care nu ma pricep. Mai apoi a venit mama mea de 2 ori pe saptamana sa imi faca mincare.
Nu cred ca voi fi in stare sa dau gust bun unei mincari vreodata, Si imi pare rau, pentru ca daca as putea, la cit sunt de gurmand, ar fi ceva extraordinar. Mai ales ca nici sotiei mele nu ii prea place sa stea la oala .
Ma bucur insa ca tu ai reusit sa inveti, se experimentezi, si sa impartasesti si cu altii ce ai facut tu. Cum am mai zis, e foarte frumos asta!
Hopa! Tu esti fericita mireasa? Casa de piatra cu multa sanatate, bucurii, fericire!
Da ! Multumesc mult!
Aaaa! Acuma am inteles, ca vrei sa fii la dieta, sa mentii silueta slaba si zvelta pana la cununie! Si sa fii o mireasa frumoasa pe placul tuturor!
"Ei spun ca esti ceea ce mananci... si e amuzant pentru ca nu imi amintesc sa fi mancat esec total la micul dejun"
Sa-ti fie de bine
Mersi, acum vreau sa mananc broccoli cu branza
Tocanita de ceapa cu pui ciorba de burta cartofi prajiti cu salata verde si branza feta oua fierte cu zacusca