Si aveai prieteni cartita?
))))))))) (Chiar am ras)
Nu imi aduc aminte asta ((:, vedeam doar pamant.
Asta e interesant
Hmm chiar merge dar ce zici de asta: https://www.youtube.com/watch?v=lWDYAJ2-Y1E
Piesa e buna, mesajul e bun, dar...
Doar acum am văzut întrebarea asta!
Păi cred că noaptea asta adorm pe la 20, mă trezesc pe la miezul nopții și stau o oră și visez cu ochii deschiși, iar după, poate vin pe net...dar nu știu!
Ai vise lucide?
Foarte foarte rar. Poate și din cauza că nu dorm când ar trebui, de exemplu acum.
Tu?
Am cand vad filme de groaza, gen sunt paralizat si simt cum cineva se uita la minte
Înainte mă uitam și eu, în timpul filmului eram șmecher că nu îmi e frică și când să mă culc parcă și întunericul se mișca
Paralizat am fost și eu, adică chestia aia normală câteodată că vrei să te trezești și nu poți sau vrei să te miști și nu poți.
Am visat și fantome, la câte chestii cu,, top 10 fantome sau top 10 poze/video-uri cu fantome" am văzut, era dubios să nu visez ceva.
Aproape ai auzit despre existența unei tehnici de control a visului sau ceva de genu?
Că tot ai zis că mai ai 35 de ani până la pensie.ce lucrezi? Sau e secret?
IT
Fain, e cam singura meserie de care am auzit numai de bine în România.
Dorm, interesant nu? sau poate nu dorm(((((: da cred ca dorm((: sau ma uit la tavan.
Nah, incerc sa pricep ce se intampla cu mine si viata mea, fara dragoste ca e inutila(((((: am "legale" care ma pot face sa ma simt îndrăgostita dar nu simt nevoia(((: