anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti in timpul liber, eu spre exemplu, ma joc in tableta, dar voi?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu le sparg de supărare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fac TPU.

| Mosotti a răspuns:

Eu ma uit la TV emisiuni, documentare, mai rar filme, calculator fac diverse, pe telefon la fel, mai citesc despre n chestii si mai invat ceva, mai stau de vb cu prietenii cand vin la mine, mai citesc ziare, Mai zbor elicopteru cu telecomanda prin casa, mai fac probleme la mate sau fizica ca unul din prieteni care da meditatii la elevi, nu e timp de plictiseala.

| SilentRain a răspuns:

Ascult muzica, beau ceai, vad un film, reflectez la trecut, socializez, trag un pui de somn de tipul coma alcoolica
In mare parte prefer sa beau o cafea in timp ce ascult muzica

| Brizbriz a răspuns:

Ma gandesc, cum sa ascend:
https://stargate.fandom.com/wiki/Ascension
hee hee

| user0010 a răspuns (pentru Brizbriz):

Când simți că reusești, să mă chemi și pe mine

| Brizbriz a răspuns (pentru user0010):

Sigurwinking

| Nirvanaaa a răspuns:

Ascult muzica.

| 1997onur a răspuns:

Nici eu nu știulaughing))) ma iau de nebun și ma plimb peste tot și ori îi fac baiță lui depika ma duc la magazin cu ia și se uita toată lumea la mine și la ia ca este mică și se plimba în magazin și fuge peste tot mai ales nebuna laughing))) când a văzut mâncare ei preferate la magazin când m-am dus cu ia la kaufland musca din cutia de wiskas pentru pisici și țipalaughing)))) și o data m-am dus cu ia la un magazin o scârbă de femeie ca altfel nu am cum sa-i spun infecția vroia s-o lasa singura afară ca vezi doamne nu au voie cu animale în magazin am plecat cu ia de acolo și nici ca nu mai calc Vreodată pe acolo sa ia foc și ei și magazinul lor (lidl) sărăcile dracu după ce vinde toate expirațile mai fac și rasism în rest totul e bine.

| 1997onur a răspuns:

Într-o seara ma iau și ma duc de nebun și ma plimb și am intrase într-un cartier nu prea bine știam de carteirul ăla da am zis ma poate nu dau de nimeni la ora asta si trec și eu pe aicia sa mă uit sa vad cum este seara o gașca de nebuni se uitau urăt la mine și eu ma uitam urat la ei urat din mers și ei se uitau la mine urat și eu ma uitam urat la ei si ei se tot uitau urat la mine și eu ma uitam și mai urat la ei doar ca ei steau toți pe loc numai eu ma mișcam laughing)))) și după am zis bagamiași... dacă ziceau aia săriți pe grasu felie ma făceau toțilaughing))) și după ce am plecat din zona aia nici ca nu am călcat pe acolo mai ales la cât de albi erau numai ochi lise vedeaulaughing))))

Și într-o seara ce pățesc laughing)))) stăteam și ascultam muzica pe plajă târziu rău era vreo 12 sau chiar mai bine de 12 era și ascultam muzica ba frate laughing))))) vine o nebuna la mine și tot striga la mine eu nu o auzeam ba chiar ma speriase rău ultima orara tipasa zici ca morea și după am auzit într-un final și îmi zicea laughing))) ca dacă vreau s-o regulez eu am rămas put mască pe loc nici nu înțelegeam bine măcar ce vroiai și ma uitam la ia ce spune femeie asta frate și se uita la mine și spune ca este fată curată și ca vrea sa fie regulata laughing)))) și normal ca nu am făcut-o mam loat și am plecat cadeja eram nervos și s-a întâmplat.și asta am trăit s-o vad și sa trăiesc și așa ceva da nu ma aștept la așa ceva vreodată ma macarcat pe Viață copilul ălalaughing)))) bine la cum era îmbrăcat numai copil nu era laughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treabă prin casă și prin curte, dansez, răspund la întrebări pe TPU, fac gimnastică.

| user0010 a răspuns:

Conduc.

| Mela1000 a răspuns:

Citesc.

| Larianiel a răspuns:

Dacă aș avea timp liber, mi-ar plăcea să citesc.

| nujcatoatesuntluate a răspuns:

Ascult muzica sau citesc.

| DieInBeautifulStars a răspuns:

Citesc.

Întrebări similare