| DaciaRomania a întrebat:

Ce faceți pe căldura asta?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stau in costumația lui Adam in casa pe internet

suntserios
| suntserios a răspuns:

Traiasca AC ul

| dullcat a răspuns:

Buna.Stau la racoare, in casa, asa cum e si recomandat.Iesirile se fac seara, dupa ora 6.

| Freya1 a răspuns:

Stau în casa ca nu am voie în soare.Am prăjit ceva în curte când încă era acceptabil și acum trandavesc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Crap un pepene rece la umbră love struck

| gemeni6226 a răspuns:

Stau cu storurile trase, in frigider la indemina inghetata, bere, apa minerala, fructe.M auit la un film foarte mediatizat, dar numai ma chinui ca nu e genul meu mai am 20 de minute de vazut si termin si apoi sterg filmul de pe hard disc for ever.

| sammie a răspuns:

Stau în casă și mă joc jocuri video cu un pahar de Sprite plin de gheață într-o mână. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merg la muncă, în timpul liber stau mai mult în casa, seara ies la plimbare, cumpărături.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Am alergat ceva de dimineață și acum stau la rând să-mi vină rândul să-mi plătesc apa și fructele și apoi ma pun sa dorm mâine trebuie sa fiu odihnit și în formă la muncă. O zi buna și frumosa sa aveți.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Ne hidratam ca azi mi-a venit rau de la căldură!happy
Important este sa nu faceți ca mine! Am venit de la sală, dimineata nu am mâncat nimic caci nu aveam poftă de mancare, iar la sală am depus mult efort. In drumul spre casa, in autobuz, mi s-a facut un rău de am zis ca leșin acolo. Noroc cu o doamnă amabilă care s-a oferit sa ma conduca până acasă. Hidratati va și protejati va de soare (cu palarii, sapcute, basmalute etc).

Întrebări similare