| deuuu_3993 a întrebat:

Ce faceti prima oara cand deschideti calculatorul?

Răspuns Câştigător
| LoReDaNa a răspuns:

Deschid google sh intru pe Lady Popular, apoi ma uit pe hi5 sa vad ce comm`uri am mai primit u?

plzz funda?:*

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi pun picioarele pe birou, bag niste chipsuri, ma apuc sa fac curat in pc, daram vreo 3 programe si il sun pe vecinul meu sa imi dea indicatii scenice si sa il aud cum ma injura in gand ca-l frec la cap si in vacanta cu intrebari ITlaughing

| Silvia a răspuns:

Dau refresh laughing.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Intru pe mess, dai drumul la muzica si dupa intru pe TPU.
Dar tu?

O seara placuta!happy

| clauss a răspuns:

Deschid muzica, intru pe mes, pe TPU, pe sentimente, pe facebook, pe hi5 si la urma deschid youtube si mai vad ce muzica sau videoclipuri a mai aparut

| Narfundo a răspuns:

Uneori intru pe mess.De multe ori intru pe TPUtongue.

| alessia a răspuns:

Intru pe mess normal. ce se putea altceva?laughing

| Eff a răspuns:

Ma conectez la reteaua mea de wireless pentru ca mereu se conecteaza la cea a vecinilor

| EuAli a răspuns:

Ce sa fac? Mi se deschide mess-ul(asta dupa boot, bineinteles), daca imi apar erori de bootare, mai modific in BIOS, rezolv problema in Safe Mode, daca trebuie sa bootez de pe disk, introduc discul, daca trebuie sa bootez de pe USB Stick, introduc Stick-ul USB si ii selectez din meniul de boot sa boot-eze de pe USB Stick. Daca e o zi normala, fara in plan sa repar PC-ul sau de alte probleme legate de PC, deschid mess-ul, deschid o pagina de web, si, cam atat.

| LaTulipeNoire a răspuns:

Intru pe messenger sau in browser(acum depinde), verific mail-ul, daca am primti raspunsuri sau raspuns castigator la TPU intru sa vad, si raman pe TPU sa raspund la intrebari(bineinteles la cele care stiu)dupa ascult muzica, intru pe neobux, onbux si incrasebux sa dau click-urile aferente unei zile si cam atat

| Ramo024 a răspuns:

Intru pe TPU happy

| IuliaAkaTrixxie a răspuns:

Deschid messengerulbig grin

Întrebări similare