Pai ce pot spune. Ma bucur tare mult ca e asa! Te pup
Eu sunt batran nu te pup, pe mine ma pupa mumile si cadavrele din cimitir
Uneori când citesc listele astea am impresia că în ele este reflectat și sindromul Stockholm. Nu am răspuns la genul de întrebări până acum însă o să răspund la asta. Am câțiva utilizatori care îmi sunt simpatici și de care îmi e drag, cu siguranță majoritatea habar nu au, dar vreau să păstrez misterul. Îi las să se simtă, dacă sunt în stare.
Sunt curioasa. E vorba de chifteluta, cruce, animelover95, sareinochi, florentina, nu?
Ca să nu te las curioasă. Unul/Una/Unii da, alții/altul/alta, nu. (deci sunt și carte fac parte din preferințe și care nu, din ce mi-ai dat). Și ar mai fi câțiva care se știu dar fac pe ignoranții și alții care poate chiar habar nu au.
Tu esti una dintre persoanele dragute de aici. Esti inocenta, charismatica si cu mult bun simt.
Am vazut ca esti cumintel, nu cuminte! . Trebuie sa mai vad schimbari la tine . Pupic
Vaiiii . Iti multumesc din suflet! Si voi toti, cei de aici sunteti niste persoane minunate, va ador pe toti, chiar daca unii nu prea ma suporta . Te pupic dulce!
Drimmero
Gretta
Si mai sunt pe acolo, sunt multi, si tu imi esti simpatica, toti sunteti