Eu daca eram nervos pe vremea cand lucram, nu prea aveam de ce sa fiu nervos pe alti pentru ca fosti mei colegi de munca imi stiau de frica chiar daca eram mai mic la ani ca ei. Nu am obiceiul sa beau daca sunt suparat sau nervos...prefer sa stau toata ziua in pat ca sa am o "ocupatie"... dormind nu mai am atatia nervi si ma trezesc relaxat.
nici eu numai stiu ce sa fac.
ma simt groaznic. din mai multe puncte de vedere.
sunt plecata in franta impreuna cu parintii, si corespondand pe mail am aflat ca am luat 6 in examen.
e groaznic. nici nu stiu cum sa le spun. le voi strica tot concediul. iar daca nu le spun acum, peste 2 zile tot ma vor pune sa dau un telefon in tara sa aflu(afle) cat am obtinut.
ma simt si rau.de vreo 2 zile, iar vestea asta mi-a pus capac.
imi vine mereu sa plang si sa stau singura sa nu aud de nimeni si nimic.
Incerc sa iau lucrurile mai incet sa le analizez cu calm sa imi spun mie insami ca totul o sa fie bine si ca cu calm voi putea rezolva toate problemele.Am incercat asa ceva si dupa o criza de nervi luind lucrurile calm am constatat ca se poate si asa si ca am reusit in scurt timp sa fac ceea ce mi-am propus.
Hmmmm...pai ia o zi libera(daca se poate, daca nu in weekend) si fa ce de obicei n'ai face...adica go crazy, daca ma intelegi
Nu stiu mie imi vine sa bat pe toata lumea care ma deranjeaza cand sunt nervos
Crucified_Countess, ar trebui sa fi mai calma. Incearca sa nu te mai gandesti la asta si daca crezi ca faci ceva gresit gandeste-te ca esti cea mai buna, si repeta-ti in cap : " imi place de mine ". Si dupa cum am spus, incearca sa nu te mai gandesti asa mult la probleme. Fi curajoasa. Ai grija de tine
anonim_4396 întreabă: