| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ce faci cand esti nervos pe o persoana care iti calca pe intimitate si pe libertate?

4 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu unul incerc sa evit acest gen de persoane.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu am ce sa ii fac. Il fac prost desi stie ca asa e.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu prea as avea ce sa-i spun astfel de persoane trebuie evitate astea care se iau de tine fara motiv si doar ei stiu de ce.
De obicei sunt unii de bani gata, needucati fara cei 7 ani de acasa care cred ca sunt mai inteligenti si mai superiori.
In zilele de azi acest fenomen este des intalnit mai ales in scoli din Romania in astfel de situatii trebuie sa spui cuiva asta parintilor, profesorilor, dirigintei sau prietenilor si s-ar rezolva dar nu poti schimba caracterul unei persoane odata ce asa a fost mereu asa va fi si in continuare daca parintii lui sau profesorii nu iau atitudine in ce priveste comportamentul lui si nu le pasa de asta n-are rost sa incerci cateodata trebuie sa iei atitudine si sa nu iti fie frica.
N-are sens sa te enervezi din ce iti spune unul despre tine n-ar trebui sa iti pese ce zic altii despre tine conteaza ce crezi tu despre propria ta persoana.

| Adbbmsh a răspuns:

Incerc pe cat posibil sa raman calm, chiar daca sunt iritat maxim. Poate chiar nu intentioneaza sa faca asta si voi regreta daca voi fi manios pe respectiva persoana, mai ales daca e cineva apropiat.