Cel mai suparat sunt atunci am facut o greseala personal. In rest pun o melodie care sa-mi aduca aminte de vremurile bune si ma cert cu sticla de Whisky.
Ies cu prietenii la o bere, ei mă distrează mereu sau în cazul în care sunt nevoită să stau singură, ascult muzică şi mănânc dulciuri (asta mă calmează mereu)!
Ascult muzică, vorbesc cu un prieten. Oricum, rar sunt supărat.Nici nu-mi amintesc când am fost ultima dată!
Daca e frumos afara merg sa ma plimb, dar daca nu este posibil incep sa pictez...
Un timp ma prefac, apoi explodez:dau drumu la muzica, mut mobila, spal geamurile, matur de 30 de ori aleea(cu ganduri) pan` la poarta, ma scufund in baie si stau asa...sub apa...in deriva, nu-mi trece niciodata dar parca ma mai potoleste. Apoi ma duc si-mi cumpar un parfum f f f f prost pe care mi-l torn pe mine.Ma pedepsesc in felul asta, pentru ca, la urma urmei, eu cred ca supararea e doar vina mea. Dupa ce am recunoscut, in sfarsit, a cui e vina, incep sa plang pana mi se transforma ochii si gura in niste ochiuri de ou care se preling si apoi intra copiii pe usa si eu ma recompun, devin pluscus Reloaded.
sfarsit.
Pai in general plang Asta ma ajuta sa ma descarc Dupa ce plang ma simt mult mai bine
Ascult melodi triste...
Mananc foarte multa ciocolata [pare o prostie da asa m-am invatat ]
Vorbesc cu prietena mea cea mai buna si ii povestesc tot ce s-a intamplat ( ea ma intelege cel mai bine si ma incurajeaza mereu )
Si apoi ies pe afara cu prietenii Sa mai uit de probleme
Supararea asta a mea nu tine mai mult de 2 zile Pentru ca sunt o persoana foarte vesela si imi trece repede
Iuhu. Pai incep sa rad ) Ascult muzica si petrec timpul cu prietena mea blonda de 2 L
De obicei cand sunt suparata plang.Nu ma pot abtine niciodata apoi incerc sa ma calmez... ascult melodii triste (incep iar sa plang) apoi ma duc la o prietena sau o chem la mine daca e foarte tarziu sun.(trebuie sa ma descarc)apoi ma uit la tv mananc (foarte mult cand sunt suparata) dupa imi trece dar daca e o problema foarte grava pana se rezolva incerc sa nu fac sa se repete totul.
Bah e greu...cand esti cu adevarat suparat trebuie pur si simplu sa te gandesti putin la acel lucru si dupa sa uiti pentru ca pur si simplu nu merita sa ne suparam. E ca si cum ne'am supara pe trecut si mai bine nu privim inapoi...eu iti zic sa uiti si daca kear nu poti ganddeste'te ca daca rascolesti cenu stiua amintirilor s'ar putea sa te arzi!
Daca sunt suparat ma duc si lovesc in sacul de box merg la sala si fac exercitii pana cad jos sau fac tractiuni timp de 30-40 min.(cu pauze) te ajuta sa iti descarci supararea in obiecte iar cand obosesti iti vine sa zamb
Iau perna si incep sa dau cu pumnii in ea, sau in pat incep sa dau cu pumnii. dar niciodata nu ma supar din cauza mea, nu imi regret niciodata deciziile
Vartaco întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: