| Ram01 a întrebat:

Ce faci cand iti dai seama ca nu valorezi nimic?

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Îmi concentrez atenţia pe cei pentru care valorez totul.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Woww, am trecut prin asa ceva si doareeeee...sad
Insa, cum spune NOname, pentru cineva, sunt totul!
Atunci cand cineva nu te apreciaza la adevarata ta valoare, nu este o tragedie! Trebuie sa existe cineva, in lumea asta mare, pentru care insemni ceva! Chit ca este vorba de familia ta, mama...sau altcineva! happy
Nu exista ca nu valorezi nimic! E imposibil!

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Caut motive pentru care lumea ae rebui să mă aprecieze aşa cum sunt.Pun în balanţă calităţile şi defectele.Văd de ce sunt eu diferită de restul lumii.Şi ştiu că lumea mă judecă fără să mă cunoască.Aşa că trec peste ce e la suprafaţă şi continui să îmi împlinesc idealurile, nu le dau altora satisfacţii văzând că nu mai am putere să merg mai departe.Trec prin toate şi merg mai departe, orice ar spune sau ar crede ei.Pentru că doar eu ştiu ce povară am în suflet.Valorezi mai mult decât crezi.Nu îţi pierde speranţa!

| Aiwendil a răspuns:

Daca n-ai valora n-ai fi existat.Crezi ca ne nastem intamplator pe planeta asta? Fiecare are rolul lui.Fie ca e unul mic sau unul mare, suntem conectati unii cu alti.Suntem ca neuronii din creier legati unii de alti.

| Aiwendil a răspuns:

Daca n-ai valora nimic nu te-ai fi nascut pe acesta planeta.Noi suntem ca neuronii din creier.Suntem conectati unul cu atul chiar daca noi nu observam acest lucru. big grin

| Kasia a răspuns:

Pasul 1: se alege o funie
pasul 2: se leaga de un copac
pasul 3: se ia un scaun
pasul 4: se urca individul/a pe scaun
penultimul pas: pe pune gatul in jurul funiei
ultimul pas:se trage scaunul de sub picioare.

| morningstar a răspuns (pentru Kasia):

Banuiesc ca glumesti! :O

| Kasia a răspuns (pentru morningstar):

Da.glumesc.

| Seducatorul a răspuns:

Ma vand la fier vechi

| TashaUhm a răspuns:

Lipesc bani pe haine`!straight face

| horansgang a răspuns:

" eu am valoarea lu' Salam, nu ma-ntrece nimenea " phahaha. Ce sa fac? Ascult muzica buna si lenevesc.

| Kriis99 a răspuns:

Îţi aduni forţele şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti. Doar aşa îţi poţi da seama care este adevărata ta valoare.

Întrebări similare