Poate ca daca am afla parerea colegei, si ea ar avea multe sa-ti reproseze. Alteori, cand traiesti cu cineva zi de zi lucrurile pur si simplu se imput.
Ati putea avea o discutie sincera: ii spui ce nu iti place tie (dar nu o faci nesimtita, ii relatezi fapte concrete), ea tie ce nu ii place ei, stabiliti daca vreti sa ramaneti colege de camera iar daca da, faceti niste reguli de urmat si cadeti de acord sa incercati sa va purtati mai frumos una cu cealalta.
Mulțumesc pentru răspunsuri. Problema e că de fiecare dată când i am zis că mă deranjează ceva se supăra, chiar dacă spune tot timpul să îi zic de ce mă supăr. Când îi spun se supără ea și nu mai poți să îi spui nimic. O să încerc totuși să "salvez" situația. Merci încă o dată.
Atunci cand o prietenie nu mai merge, este bine sa nu o mai continui. Asadar, muta-te in alta camera.
Eu spun că n-are rost să o păstrezi în viața ta așa, fără motiv.O prietenă trebuie să te aprecieze, să lase după ea, să te încurajeze când ai nevoie cea mai mare nu să te facă să te simți ca un nimeni.
Dă-i pace. Probabil că e acel gen de persoană care își pune o mască cu fiecare cu care vorbește.
Nu prea stiu ce sa iti sugerez. Pana la urma nu stim noi nimic despre neintelegerile voastre si daca te mai sufera sau nu. Mai ai rabdare. Nu exista prietenie ca in filme/carti asa constant. Pana si acolo apar probleme.
Tu sa te porti dragut in continuare. Asta e tot ce iti pot recomanda. Daca te vei simti batjocorita cu tine si prietena ta nu se simte cu nimic...da, ati putea sa va separati drumurile, insa eu am speranta ca poate va veti intelege.
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: