Încep prin a înjura, așa mă calmez
Apoi analize și beau o cafea sa vad ce mai pot remedia... daca nu mă duce capul caut oamenii mai deștepți să-mi de-a opinia lor
Pfff, stii ce faci, dar chiar trebuie sa-ti zic eu?
Pe mine m-a prins o furtuna foarte puternica intr-o tara foarte indepartata, cu foarte putini bani si fara sa am unde sa ma adapostesc.
Dupa ce m-am certat cu Dumnezeu ca mi-a dat soarta asta, m-am smerit si l-am rugat sa ma ierte. S-a oprit furtuna si am ajuns sub un pod unde scria pe zid "It's not permanent".
Mai aveam putina baterie, am gasit o cursa de flixbus sa ma intorc in tara, desi mai devreme in seara aia ma uitasem si nu mai era nicio cursa si ma pregateam sa merg in Amsterdam la un show de comedie cu Dave Chapelle si Chris Rock.
Mi-am uscat hainele si am luat biletul de autocar.
Intamplarea a facut sa mai fie o cursa si sa ma intorc acasa la familia mea si sa o iau de la capat.
Poate pentru unii e o simpla intamplare, dar cand ti se intampla pe bune iti pui foarte multe intrebari existentiale.
Asta mi-a fost invatatura de minte ca niciodata sa ma mai indoiesc de planurile Lui pentru mine.
Roaga-te, frate. In sinea ta. Nu te chem nici la biserica, nici la secta, nici nicaieri. Doar te sfatuiesc ca pe un frate.
Roaga-te in inima ta si o sa iti fie bine. Nu trebuie sa-ti etalezi religia nicaieri, doar sa crezi in Dumnezeu si in Maica Domnului.
Pacea si sanatatea sa fie cu tine.
Viata nu se prabuseste niciodata in schimb greutatile apar in viata ca sa ne faca mai maturi, responsabili si sa ne exploatam potentialul la maxim.
Atunci cand simti ce ai scris tu mai sus te retragi intr-o camera linistita, meditezi la ceea ce trebuie sa faci si te gandesti cum sa iti inbunatatesti viata.
Rămân pozitivă
Până la urmă dacă te afunzi in durere nu rezolvi nimic și viața e foarte faina daca vrei sa ți-o faci așa
Printr atatea intrebari pe TPU de 3 lei, am dat si de intrebarea ta care m-a facut sa inghit in sec si sa cad pe ganduri.
O iei de la cap, am luat-o de atatea ori, de unul singur pentru ca oamenii fug de tine cand ai probleme.
Apreciez Vreau doar sa stiu cum se comporta unii oameni, sa le cunosc experintele, sa vad ce mai cred si altii. Tottal de acord cu raspunsul tau. Dar eu mereu am imbratisat esecul, am invatat multe din asta si consider ca am o gandire sanatoasa acum.
Eu am dat-o si in bautura, acum m-am mai potolit, e greu cand esti singur contra lumii.
Numai eu stiu cat am incercat insa n-am putut s-o fac.
anonim_4396 întreabă:
thehope întreabă: