anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci cand te dezamagesc prietenii? Iti tai venele pe verticala, le lasi sa creasca? Alte solutii?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Prieteni? Mai exista cuvantul asta?
''Ai grija prietene, prietenii nu-ti sunt prieteni. '' [ Ombladon ]

29 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper sa nu mi se intimple. O data ajunge.

| Silvia a răspuns:

Eu imi tai venele oblicthinking acum fiecare cu modul lui de a si le taiathinking big grin

| danutza a răspuns:

Ii dezamagesc si euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Am mare grijă să nu-mi fac așa prieteni, chiar dacă vor să mă abordeze diplomatic!
Deranjez multe persoane... ști la ce fac referire, ești fată docilă!?
Pa, pa.

| Dan a răspuns:

Ce ineptie a mai spus,"iti tai venele pe verticala, le lasi sa creasca". Cauti sa te impaci cu prietenii si nu sa faci cum ai spus, bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietenii nu te dezamagesc dar daca i-ai ales gresit...Eu una ma oftic ca am pierdut timp si am investit sentimente... Sper doar ca intr-o zi sa-mi iasa-n drum si eu sa fiu adormita la volan...

| SweetCandy a răspuns:

Le impletesc!rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Off.Cunosc situatia si te intelegsadSi eu am fost dezamagita de o foarte buna prietena si nu mi-a placut deloc asta. Dar ce sa fac? Incerc sa depasesc situatia cu toate ca e atat de greustraight face
Solutia ta nu este una buna!winking

| rachid_4824 a răspuns:

Ii dau la o parte si aleg sa-mi continui viata si fara ei! deci cu niste mistocari prin zona mai bine singur! am trait asta si de aceea aviz amatorilor! Incerc pe cat posibil sa ii evit si sa le arat ca si fara ei se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sa fiu mai atent data viitoare...
Pe mine odata daca m-au dezamagit...gata...sa rupt firul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trecand peste buna voastra intentie, eu sunt deprimata fiindca m-au dezamagit doua asa zise prietene. Ce solutii imi dati? Fara de alea ca sa le dezamagesc si eu. Ca nu-s genul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le dau un shut in fund :|

cum zice melodia http://www.youtube.com/watch?v=AGmwE8ypxnM

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni, taie firul, a doua oara o sa fie mai grav.

| Gabry a răspuns:

Daca m-ar dezamagi vreun prieten(desi nu mi s-a intamplat), as vorpi cu acel prieten, fata in fata, nu pe mess sau telefon! Daca nu isi cere scuze, nici nu il mai bag in seama!big grin

| Barajag a răspuns:

Poate sa tai venele prietenilorlaughing...pe ale tale in nici un cazbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticul: e a doua oara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci mai rareste relatia... o sa te simnti mai bine.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu le spun in fata ce cred despre ei (ele), nu imi place sa vorbesc pe la colturi si in functie de ''dezamagire " continui sau nu relatia, oricum increderea in ei e ...pa.

| I'm just me a răspuns:

Si pe mine m-au dezamagit unii prieteni dar nu o sa ma omor pentr asta. am trecut peste si mi teraiesc viata mai departebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-imi pare rau pentru tine, insa incearca sa iti alegi mai cu grija prietenii. ce sa faci? uita-i! ignora-i! mai tarziu isi vor da cu adevarat seama de ceea ce au pierdut.

| lia a răspuns:

Alte solutii? Ii iert!hee hee

| YepIsSuspended a răspuns:

Ma omor!laughingGlumeam]

Prieteni adevarati...hmmm daca ar exista Romania ar fi mult mai innatintate de cum e acum... Dar aici, in tara noastra toti suntem pe cont propriu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai reusit sa le tai, repeti pana vine doctorul " am fost un tampit, am fost un tampit...
Glumesc, schimbi regula de cautare prieten = telefon la miezul noptii, mi-e rau vii la mine? raspuns - da.

| somniferu a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorauzi la el ce sa faci? pai stii ce faci le spui la revedere si in principal aia nu sunt prieteni daca teau dezamagit asa ca nu exista solutii pentru ca prietenii nu te dezamagesc, asa ca acei "prieteni"care teau dezamagit nu erau prieteni...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo, putini stiu ce am vrut sa spun eu acolo... am fost gresit inteles si am fost sapat "din interior", nasa stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai intrebarea ai pus-o sa stie numai nasha? zi-ne si noua ...nu-i corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In general prieteni sunt mai rai decat dusmani!

"fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba prosti draci.nu m, ai faceti mistouri ba retardatilor ca oamenii care au probleme si citesc ce *** ati scris voi se omoara. da-va dracu de idioti ca lumea chiar are probleme nu ca voi noroc cu kru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

EOO imi tai venele in forma de inimi love strucklove strucklove struckdar acum fiecare cu modul lui de as-i taia venelewinking

Întrebări similare