| catthshshshs a întrebat:

Ce faci cand te trezesti dimineata si nu simti nicio bucurie, simti ca nu ai pentru ce trai? E o situatie ipotetica doar.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ii multumesti lui Dumnezeu ca ti-a daruit inca o zi in care sa te poti bucura.Probabil ca ai o familie, un acoperis deasupra capului ai ce sa pui pe masa si cu ce sa te imbraci, esti sanatoasa nu porti un handicap in trupul tau.Ai pentru ce sa multumesti lui Dumnezeu.Foarte multi nu au.http://www.medactiv.ro/Niculae.pdf

7 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Cauţi un motiv ca să fii fericit. Răsăritul foarte colorat, vremea faină, entuziasmul de a citi o carte nouă... Sau dacă eşti mai morbid, merge invers: ai motiv să mori, să te izolezi? Dacă nu, înseamnă că totul e ok şi doar trebuie să înveţi să priveşti lucrurile altfel happy

| Holocaust a răspuns:

Am fost in starea asta cateva luni bune, doar ca amanam trezitul de dimineata.Ma ridicam din pat pe la 13-14, dupa care pierdeam ziua ca o leguma si ma culcam iarasi.
...dar acum sunt ceva mai bine. Daca esti si tu in situatia asta, incearca sa n-o mai privesti ca pe o problema.Gandeste-te ca la un moment dat va trece. Poate ai ramas cu gandul la trecut,poate ca te gandesti la viitor,care-i al naibii de nesigur, si pur si simplu te demoralizezi si uiti sa traiesti prezentul.
Gandeste-te ca pana la urma, cu totii suntem tristi. Unii o arata, iar altii nu. Unii au motive adevarate, iar altii...altii prea mult timp liber.Motiveaza-te...daca e cazul.Altii au probleme mult mai grave.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

La mine nu e problema
In fiecare zi ar trebui sa-i multumesc Lui Dumnezeu, ca a mai avut mila de mine si mi-a mai daruit inca o zi sa indrept relatia cu El.
Fiecare zi e un dar!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Din nefericire sunt perioade cand situatia asta e reala.Atunci trebuie sa cauti un motiv pentru care sa te ridici din pat.

| Delicacy a răspuns:

Nu mi s-a întâmplat asta până acum, dar dacă s-ar întâmpla, aş face ceea ce fac eu de obicei dimineaţa:fumez, beau cafea şi ascult muzică în parc.

| ILoveTacos a răspuns:

Iesi afara din casa si privesti toti oamenii fericiti de pe strada, cu zambete mari pe buze.Ce te impiedica sa fii ca ei, care e piedica pe care trebuie sa o depasesti ca sa ajungi de partea insorita a vietii? Te uiti apoi la oamenii tristi.Iti place cum arata? Iti place sa le vezi chipul intunecat si ofilit? Daca nu, atunci de ce arati intocmai ca ei? Daca da, atunci inseamna ca vrei sa li te alaturi, dar tristetea apare din cauza a ceva.Nu poti fi niciodata "gol". Daca simti ca nu ai pentru ce trai, inseamna ca esti trist, si ca primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa gasesti iubire si frumusete.Ai deci intotdeauna pentru ce trai...Traiesti pentru a te face fericit, pentru a te simti implinit.

O seara placuta!happy

| ImiPlacToate a răspuns:

Ma candesc la niste clipe frumoasa si ma trezesc, O zi buna