| mon@29 a întrebat:

Ce faci in momentu de fata? ce gandesti?happy

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Ce fac? Imi vine sa plang...ca l-am pierdut pe baiatul care il iubesc. Nu mai e cale de intoarcere.Nevercrying

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mananc si ma gandesc la ziua de maine.Am numai 7 pagini de formule de invatat la chimie.Mendeleev trebuia sa se faca filozof sau Casanova. Orice numai de chimie sa nu se atingawinking

| Rukhsandra a răspuns:

Mor de somn... yawn noaptea trecuta am dormit doar 2 ore sad

| positivity a răspuns:

Buna.

Pai eu acum imi fac temele si ma gandesc la nota pe care o voi lua la test happy

Pa, pa.

| nobody_9468 a răspuns:

Stateam cu un deget in gura si ma gandeam daca sa-mi sun maine un prieten sa-mi faca un telefon si sa ma vad cu el, dar cum sa fiu clara ca sunt dispusa sa-l platesc cu bani, nu altfellaughing.Aaaa...si ca am o datorie imi veche la el si vreau sa-i dau banii tot mainestraight face.

Bafta.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Fostul meu prieten si-a pus poze noi pe hi5 si nu m-am putut abtine sa nu ma uit big grin Ma gandesc la el, la ceea ce mai face, ma gandesc la ziua de maine (la scoala in special), ma gandesc la weekend ca o sa merg la o nunta si abia astept. Eeee, sunt cateva gandurihee hee

| Oxanna a răspuns:

Vreau vara cu tot ce a fost inapoi...si ma gandesc la iubire

| Diana_6039 a răspuns:

La prietenul meu cel mai bun! O plecat in Spaniacrying

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

thinking Vreau sa fie varaaalaughing

| FanMJJ a răspuns:

Ma gandesc la fata pe care o iubesc, dar sunt prea prost sa ii spun

| alexutsuuu a răspuns:

Ma gandesc la o manea````. Is maxima. u_

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi răspund la întrebare şi mă gandesc că se tot repetă întrebările astea...chiar şi a ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandesc la cum sa ma gandesc la ce vreau sa ma gandesc. happy straight face...

da si la un baiatbatting eyelashes

| Sergiuuuu a răspuns:

Ma gandesc cum sa pierd timpu, ca e plictiseala pe aici.

Întrebări similare