| BiaJ a întrebat:

Ce farse sa fac cu ocazia zilei de azi?

2 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Hmmm, orice farsa care poate aduce zambetul pe buzele tuturor, dar care sa nu fie ofensatoare (ma rog, nu prea multhee hee ). Prin liceu faceam si eu farse alaturi de colegi, acum am mai crescut, circumstantele s-au mai schimbat... Mi-aduc aminte ca aveam un profesor de latina in liceu caruia ii placea sa stea toata ora langa geam, unde era un calorifer de care iti era foarte drag, mai ales iarna, cand era fierbinte.Descoperindu-i "pasiunea", am zis sa i-o exploatam intr-o zi de 1 Aprilie (i-am fi facut-o mai demult, dar am zis ca daca tot e sarbatoare, poate nu ne pedepseste) asa ca i-am pus lipici rezistent pe calorifer.Ma rog, iti dai seama ce a iesit. S-a indragostit atat de mult in ziua aia de calorifer incat nu s-a dezlipit de el decat in momentul in care ne-a cerut ajutorul! Chiar incepuse sa ne fie mila de el, ca nici noi nu reuseam sa-l mai dezlipim fara a-i rupe nadragiilaughing! Desi pentru dansul a fost probabil un moment jenant (nu mai zic de consecintele pe care a trebuit sa le suportam toata clasa ca stric momentul), dar noi ne-am distrat pe cinste, mai ales ca nu-l prea aveam la suflet.
Ciudat este ca pana acum, anul asta nu mi s-a facut nicio farsa, dar nu e pierduta ziua, trebuie sa mai plec prin vreo 3 locuri pana diseara... tineti-mi pumnii!
Succes si iti doresc sa scapi ieftini de pacaleli anul asta!
Pa-pa!

| dana5025 a răspuns:

Profa de istorie a intrat in clasa si stie ca noi suntem cam nebuni.Cum a intrat in clasa noi toti ne rideam asa ca ea s-a gindit ca i-am facut vreo farsa.Cind sa se aseze toata clasa a strigat deodata sa nu se aseze, evident ca nu s-a asezat din frica.Toata lectia a examinat scaunul dar nu vedea nimic asa ca ne intreba ce am facut. Dupa o lectie de stat in picioare i-am spus ca de fapt noi n-am facut nimic scaunului si doar am lasat-o 45 min. in picioare. a fost amuzant cum se uita la scaun toata lectiehappy

Întrebări similare