Am un an de când nu mai beau cafea dar îmi plăcea exact cafeaua cu gheață (ori înghețată), cu frișcă și ceva topping -ciocolată, caramel, vanilie (mmmm!) cel puțin când ieșeam pe undeva. Așa, de toată ziua, era cafeaua cu gust de cremă de whisky irlandez. (și din nou mmmm!)
Din păcate nu beau cafea deloc, foarte rar, am baut o data cafea multa eram adormit si am o zi groaznica
Sa îți para bine ca nu bei cafea, cafeau îți oferă dependenta plus ca bagi o grămadă de zahar și chimicale în tine
Dar am baut coca cola vreo 2 ani, zilnic
Coca-Cola cancer la bidon ', nu prea am eu probleme cu sucul dar de cafea sunt dependent
Cafea nu are legatura cu cancerul, este buna pentru creier, inhiba foametea
Https://studii-cercetari-stiintifice.blogspot.com/......-risc.html
"Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi din intreaga lume", a spus dr. Adela Navarro, cardiolog la Spitalul de Navarra, Pamplona, Spania. Studiile anterioare au sugerat ca consumul de cafea ar putea fi invers asociat cu mortalitatea de toate cauzele, dar acest lucru nu a fost investigat intr-o tara mediteraneana.
Depinde și ce fel de cafea, nu poți compara cafeaua de la tonomat cu cafeaua boabe făcută acasă
Natural desigur, nu pastile chimicale
Lavazza.
Da... si cu gheata imi place. Si beau atat de des pe cat se iveste o dimineata somnoroasa care incepe cu statia de tramvai si se termina cu lucru (evident... statia de tramvai de langa).
Jamaica Blue Mountain Cofee - preferata mea
Da, numai cu gheață beau. Nu-mi place caldă/fierbinte.
Cam 2 pahare de 200 ml pe zi.
Imi place orice fel de cafea, doar sa fie. Place da, si rece, cu gheata nu cred ca am baut pana acum. De cate ori apuc, fac exces la fel ca si cu tigarile. . Ai o cafea de la mine.
Preferata mea e cafeaua gheata și lapte, cafeaua neagra nu îmi place
Tu ești prima persoana ca imi face cinste cu ceva)
Calici astea de pe aici nici măcar 5 lei nu vor sa dea e sărăcie pe TPU
Beau doua cafele pe zi si desi nu prefer ceva anume ma opresc cam des pe la Starbucks.