| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Ce fel de femei numiți voi „femei ușoare/ușuratice" și/sau alte tipuri de exprimări? Ce „criterii" ar trebui să îndeplinească? Da, m-am exprimat destul de „nașpa", dar nu știu cum să mă exprim mai ok.

43 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In mintea unui misogin,frustrat toate sunt asa, am observat ca barbati romani uni urasc foarte mult femeile,asa ura mai rar intalnesti,pentru ei toate sunt usuratice,daca nu fac sex cu ei sunt usuratice,daca fac sex sunt usuratice,oricum o dai tot nu e bine, dupa parerea mea nu exista asa ceva, fiecare face ce vrea si nu e treaba nimanui sa intereseze ce face altul, dar cum barfa e sport national e mai usor sa vezi ce face altul, traim in cea mai penala tara din lume

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea folosesc expresia "usuratica/usoara". N-am mai intalnit de mult o cap-de-pluta care sa se culce cu orice tip. Par sa fi disparut, probabil sunt prin 'strainezia' toate, sa faca bani pentru pestii lor, care rod seminte in masini premium noi, prin Romania, si umbla sparti.

| Drimmero a răspuns:

Cum au zis colegii de deasupra mea, cu alte cuvinte, un ciuruc de femeie cu care nu vrei sa ai de-a face,, ti se face sila doar cand o vezi.

| Freya1 a răspuns:

Femei usoare le consider pe cele ce se culca cu bărbați pentru foloase materiale, ce umbla din floare in floare ca vezi doamne nu si-au gasit alesul etc.In concluzie cele ce nu pun pret pe ele si nu au demnitate

| Celcestietot a răspuns:

Acelea care considera ca este normal sa intretii relatii intime cu partenerul cu care ai o relatie scurta si dupa il lasi, pentru ca in general asa se intampla. Nu ma refer decat la acestea care sunt femei de o noapte, de 2 saptamani, maxim 1 luna. Deci, ma refer la femeile care nu cauta decat asa o relatie "la misto" si mai practica si curvia, pentru ca asa se si numeste. Cea mai proasta parere am de acestea.

| SilentRain a răspuns:

Alea care se îmbracă extrem de vulgar, vorbesc și se comport cu un aer de superitoate suprema, și filtreaza cu toți bărbați indiferent dacă sunt însurati sau mai mari cu 20 ani, pe genul ala de lepre le interesează doar bani făcut ușor

| Sofer a răspuns:

Alea de se culca cu mai multi pentru bani. si profita si schimba barbati ca pe sosete.

| SG1995 a răspuns:

O femeie "ușoară " e una ușor de dus cu zahărleul, de manipulat, mai poate fi numită femeie ușoară aia care face sex cu origine, cu fix oricine, adică o nimfomana.

| mentholinks a răspuns:

Cele care o fac din plăcere le numesc openminded, cele care o fac din interes nu știu cum sa le numesc. Oricum nu am o părere proasta despre niciunele fiindcă aduc plăcere bărbaților și fraierii se oftica după cum vezi și tu. Ușuratice le numesc pe alea care sunt în stare sa facă orice ca să ajungă în patul unui bărbat când acesta nu prezintă niciun interes fata de ele.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

IQ scazut si perspective morale ce tin de demnitatea umana a fiecaruia.

| Darkmagic a răspuns:

O femeie usoara...este in mod evident, una care inca nu a ramas grea.
Ce ti-e si cu limba asta romana... big grin

| laSoledad a răspuns:

Mai bine sa intrebam care sunt cauzele care determina aceste femei sa se comporte astfel. Care sunt motivele din spatele actiunilor acestor femei. Fum fara foc nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea nu suntem femei...A stai că nu-i locul meu aici!

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

De ce nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Sunt băiat, firai eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mediocrele care flirteaza intr-un mod penibil sau prea lipicios si se comporta cu "prada" lor de parca ar fi noua poșeta pe care e neapărat s-o atingă.

| OrdanKarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Si uite de asta nu vei avea in veci relatie rolling on the floor sau daca vei avea se va narui la foarte scurt timp. Eu vreau mediocre. Mediocrele sunt fix femeile care vor primi relatie din partea unui barbat. De ce?

1. Sunt femei suficient de simple SA LE PESE de nevoile si asteptarile barbatului si nu sa incerce ea cu orice pret sa domine relatia. Relatia nu este a ta sa o controlezi si sa o domini. Eu ca barbat ofer relatia, EU dictez ce se intampla.
2. Sunt femeile care nu bombardeaza constant barbatul cu excesele ei de "superioritate".
3. Pentru ca relatia pentru un barbat e ca al 2-lea job, e o responsabilitate. Eu nu am sa--mi stric pentru oricine starea mea de liniste absoluta pentru o narcisista cu excese de superioritate, doar ca sa-mi tranteasca ea in fata zilnic toate nemultumirile ei zilnice, izvorate nu din rational, ci din emotional, un emotional scapat de sub control. Uite de asta nu ofer relatie unei defecte, unei "superioare intelectual" care numai intelectuala nu este, ci doar combativa si galagioasa.

Lasand la o parte nevoile mele biologice, nici macar pe plan intelectual, aspect cu care te lauzi subtil, nu te vad in stare sa ma impresionezi, si vorbesc aici in numele meu. Daca te pun sa-mi gasesti un subiect de dezbatut, suficient de "intelectual" cat sa ma stimuleze si sa ma lasa cu gura cascata, pot pune pariu pe ce vrei tu ca nu ai un subiect original de discutie, oricat de "superioara intelectual" crezi ca esti. Si uite de asta mediocrele au parte de relatie, iar tu nu. Deal with it!winking

P.S.: mediocrele nu-s femei usuratice. Daca chiar crezi asta inseamna ca idealul tau intr-o relatie este sa faci viata si traiul cat mai greu spre imposibil si insuportabil oricarui barbat suficient de naiv sa-ti acorde atentie si relatie. O femeie placuta, si atenta cu nevoile barbatului nu e o mediocra, e o femeie sanatoasa mental si demna de relatie. Si iti repet cu multa satisfactie: uite de asta nu vei avea IN VEEECI parte de relatie. Pentru ca asta meriti. Si fi exclusa. Si data la o parte. big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Nu o sa am in veci o relație cu tine.Mare paguba.Nu te amăgi crezând ca toți sunt ca tine.Cu un tip "normal" as putea sa am.
Normal ca vrei mediocre.Cine se aseamănă se aduna.
Oricât de mult ai vrea sa nu fie adevarat, barbatii au si ei empatie.Si ei se atașează, iubesc, suferă si asa mai departe.Si tu faci la fel, doar ca tu negi.Nu oferi tu relație, nici nu dictezi ce se intampla.Relatia o "oferiți" amândoi, in mod egal.Si decideți amândoi.Mediocritatea nu o face mai receptivă la nevoile tale, o face mai dispusă sa le execute fără sa comenteze.Mai docilă, pentru ca nu o duce capul sa vadă ce-i in neregula in comportamentul tău si nu are personalitate. Daca de asta ai nevoie mai bine îți iei o cățea.La propriu.Are destule gauri si poți s-o si dresezi. Daca e inteligenta, nu înseamnă ca e indiferenta la nevoile tale.De fapt, ba da.La nevoile tale ar fi.Nu merita.La nevoile unui bărbat care nu e atat de las încât sa se minta singur si pe cei din jur ca e alergic la iubire si la femei ar fi si ea receptivă.Si le-ar satisface nu numai pe alea fizice, ci si pe restul.Dar tu oricum le ai doar pe cele din prima categorie.
Normal ca nu-l bombardează cu execese de superioritate.Nu poate,ca nu-i este superioară. Amandoi sunt mediocri.
Si pentru femeie e ca o vacanța in Hawaii,nu? Numai pentru bărbat e o responsabilitate.
Tu nu ești un punct de referință.Eu nu folosesc argumente referitoare la mine,n-o fa nici tu.Tu nu vrei narcisiste(deși folosești extrem de aiurea termenul asta),nu vrei sa-ți perturbe liniștea, nu vrei sa vorbească, cu excepția momentelor când spune "ah". Majoritatea oamenilor vor ceva mai mult decât o cârpa de care poți abuza in ce fel vrei.
Subiectele intelectuale, cum le spui tu, îi captivă pe cei intelectuali.Nu te mira ca n-o sa te captiveze pe tine.
Nu trebuie sa avem subiecte științifice ca sa meargă relația.Si pers inteligente vorbesc despre vreme. Diferenta e ca o tipa mediocra care ți-ar citi aberațiile probabil s-ar uda si una inteligenta ar vomita.
Inteligenta o face pe o femeie insuportabila? Imi imaginez.
Da, da, n-o sa am relații.Mai repeta de câteva ori pana ajungi la org.asm.Cu plăcere.

"Nu te amăgi crezând ca toți sunt ca tine." ====> Nu toti, majoritatea!

"Cu un tip "normal" as putea sa am" =====> Nu, nu ai putea. Nu poti fi intr-o relatie cu un om pur si simplu ca vrei tu asta. Daca eu ca barbat (nu eu personal)nu am chef sa fiu in relatie cu tine, RELATIA NU EXISTA. PUNCT!

"Oricât de mult ai vrea sa nu fie adevarat, barbatii au si ei empatie.Si ei se atașează, iubesc, suferă si asa mai departe.Si tu faci la fel, doar ca tu negi.Nu oferi tu relație, nici nu dictezi ce se intampla. Relatia o "oferiți" amândoi, in mod egal.Si decideți amândoi." =====> Gresit, gresit, gresit. O femeie intotdeauna va avea si are infinit mai multa nevoie de relatie, respectiv nevoi de la o relatie decat un barbat. O femeie are nevoie sa i se dea atentie, sa i se spuna constant ca "totul va fi bine" cand episoadele ei emotionale o iau razna, sa i se spuna buna dimineata, noapte buna, esti bine, ai nevoie de ceva etc. Eu nu am nevoie de astea. Eu nu am nevoie de atentie constanta si zilnica, nu am episoade emotionale scapate de sub control, nu am nevoie sa trancanesc constant despre nimicuri zilnic, dar accept sa ofer toate astea daca fata e placuta, supusa si nimfomana. Cine are nevoie mai putina de relatie, are mai multa putere in relatie. Repet: CINE ARE NEVOIE MAI PUTIN DE RELATIE, ARE MAI MULTA PUTERE IN RELATIE. Si nu, nu decid amandoi. Doar in viziunea ta feminista amandoi decid. Eu nu imi sacrific libertatea ca sa fiu cu o femeie sa-mi decida in relatie, in fiecare zi activitatile. In orice relatie unde exista egalitate, relatia inevitabil se va destrama.

"Mediocritatea nu o face mai receptivă la nevoile tale, o face mai dispusă sa le execute fără sa comenteze.Mai docilă, pentru ca nu o duce capul sa vadă ce-i in neregula in comportamentul tău si nu are personalitate." ======> Si e ceva neinregula cu asta? Cu faptul ca e mai receptiva la nevoile mele? Asta o face mediocra? De ce trebuie sa comenteze? Poate sa plece. Am mentionat, nu tin pe nimeni cu forta. Daca vrea sa fie dominanta si sa se planga de mine si de faptul ca domin ceva ce TOT EU ofer, are oricand libertatea sa fie SINGURAAAA! laughing Si sa fim seriosi, majoritatea femeilor le place sa le pui la locul lor, sa le mai arunci cate un "taci fa" sau "taci femeie odata". Incep sa rada. Le place. Numai veninoase ca tine au ceva de comentat, veninoase ca tine care vor sa fie in relatie, dar si "SA COMENTEZE", sa incerce cu orice pret sa domine ceva ce nu depinde de ele si asupra careia, NU AU CONTROL. De cate ori trebuie s-o zic: Eu nu am nevoie de personalitatea ta in relatia mea. Ma sterg undeva cu ea. Eu nu-mi sacrific libertatea mea ca tu sa-mi oferi personalitatea ta dificila, combativa, galagioasa, contrariana. NU ASTA CAUT EU intr-o relatie. Nu pentru asta imi sacrific libertatea si linistea. EU nu am NICI O DATORIE fata de tine sa te scot din plictiseala sau monotonie sau singuratate, doar ca tu sa-mi comentezi mie zilnic ce "nemultumiri" ai de la mine in relatia care EU O OFER. Procesezi ce-ti spun? Nu poti fi intr-o relatie si sa si domini in acelasi timp. Eu ca barbat nu am vreo placere sau curiozitate sa-ti tolerez "personalitatea" ta tupeista de muiere. Nu am nevoie de personalitatea ta sau a unei muieri ca tine in viata mea, zi de zi de zi de zi de zi de zi. Uite de asta nu vei avea in veci relatie. Pentru ca si acum traiesti cu impresia ca unui barbat il va incanta "personalitatea" ta.

"Daca e inteligenta, nu înseamnă ca e indiferenta la nevoile tale." =====> la felul cum pui tu problema, DA, fix asta se intelege.

"La nevoile tale ar fi.Nu merita.La nevoile unui bărbat care nu e atat de las încât sa se minta singur si pe cei din jur ca e alergic la iubire si la femei ar fi si ea receptivă." ========> Stii ce-i amuzant? Cand o muiere ca tine defineste ce ar insemna un barbat adevarat si potrivit pentru ea, se raporteaza EXCLUSIV doar la asteptarile ei. Nici macar o secunda nu iei in considerare ca tu intri intr-o relatie asa cum intri ca musafir in casa cuiva, tu te supui regulilor si rigorilor acelui barbat daca vrei relatie si tot ce presupune aceasta. Si apropo de iubire: nu prea vad una ca tine care imi tot pomeneste de "personalitate" sa fi capabila sa iubesti un barbat, sa fi indragostita de el incat sa-i faci poftele, sa te asiguri ca e satisfacut si multumit de tine. Deci nu-mi vorbi tu de iubire, pentru ca nu o oferi. Nu stiu daca esti incapabila sa oferi acea iubire, dar nu prea te vad eu pe tine sa poti oferi asta. Nu prea vad eu la tine capacitatea sa consideri un barbat atat de minunat cat sa faci cat mai mult posibil sa fie satisfacut, cum spui tu, din mai multe puncte de vedere si in primul rand sexual. Eu la tine vad o persoana egoista care promite iubire si ofera de fapt "personalitate".

"Normal ca nu-l bombardează cu execese de superioritate.Nu poate,ca nu-i este superioară. Amandoi sunt mediocri." =====> Te-ai dat de gol maxim. Deci ai confirmat ca de fapt asta e obiectivul uneia ca tine: "daca poti" sa bombardezi cat poti cu excese de superioritate barbatul suficient de dispus sa te tolereze. Formidabil ce recunosc muierile cand le iei la bani marunti.

"Si pentru femeie e ca o vacanța in Hawaii,nu? Numai pentru bărbat e o responsabilitate." ======> Pai cel mai des se plange femeia de plictiseala in relatie si tot asteapta din partea lui sa compenseze pentru neajunsurile ei emotionale. E o responsabilitate pentru barbat iar pentru femeie e o experienta. Cam asa-i si casatoria doar ca, cu mai multa putere in mana femeii.

"Tu nu ești un punct de referință.Eu nu folosesc argumente referitoare la mine, n-o fa nici tu." ======> Ba da, doar ca nu recunosti ca sa pari vulnerabila, mai ales in fata barbatilor care te citesc. Oricum din oficiu nu cred ce iese pe gura muierii, dar in acelasi timp ascult sau in cazul asta citesc cu interes si printre randuri.

"Tu nu vrei narcisiste(deși folosești extrem de aiurea termenul asta), nu vrei sa-ți perturbe liniștea, nu vrei sa vorbească, cu excepția momentelor când spune "ah". Majoritatea oamenilor vor ceva mai mult decât o cârpa de care poți abuza in ce fel vrei." =======> Gresit poti vorbi, atat timp cat tu ca femeie nu te adresezi o secunda pe un ton combativ cu mine ca barbat, atat timp cat nu-mi arati "personalitatea" ta, astept sa zici mai mult decat uh sau ah. Atat timp cat nu esti stresanta, combativa sau nu-ti arati "personalitatea" ta de cucoana cu mustati, totul va fi bine.

"Subiectele intelectuale, cum le spui tu, îi captivă pe cei intelectuali.Nu te mira ca n-o sa te captiveze pe tine." ======> Orice subiect de discutie cu o femeie inevitabil va ajunge la un anumit moment ceva legat de ea. Mai mult ca sigur in timpul discutiei sigur va arunca exxpresii precum "vaaai, tu chiar crezi asta", "cum poti spune asa ceva", o cenzura subtila a limbajul in care ea vrea sa-mi arate ca se simte ofensata de faptul ca am anumite puncte de vedere si mi le exprim intr-o maniera care nu o gadila placut la fufu. Intotdeauna va exista acel pretext de toxina emotionala feminina injectata in discutie cateodata mai direct, alteori mai subtil care descurajeaza discutia. Mai pe scurt nu poti vorbi despre absolut orice cu o femeie pentru o apuca batu', spaimele sau tremuriciul. rolling on the floor Sunt exceptii dar nu te incadrezi. Acele exceptii sunt infinit mai destupate la cap decat una ca tine.

"Nu trebuie sa avem subiecte științifice ca sa meargă relația." ========> Bun, atunci nici nu vreau sa te aud ca te plictisesti. Pentru ca aparent plictiseala de orice natura, determina muiere sa strice relatia.

"Diferenta e ca o tipa mediocra care ți-ar citi aberațiile probabil s-ar uda si una inteligenta ar vomita. Inteligenta o face pe o femeie insuportabila? Imi imaginez." =====> Asta pentru ca femei ca tine considera ca barbatii au nevoie de elemente stresante in vietile lor, sau ca barbatii au nevoie de provocari, sau de intepaturi, teste sociale zilnice si nici nu va place cand va punem la punct. Mai taci fa din gura odata, ca esti stresanta si neinteresanta. Suna cunoscut? Fmeiel trebuie sa inteleaga sau sa invete sa mai taca naibii din gura, sa stie cand sa inchida gura.

"Da, da, n-o sa am relații.Mai repeta de câteva ori pana ajungi la org.asm.Cu plăcere." ======> EVIDENT! Poti conta pe asta. rolling on the floor

Majoritatea? Aia in general se calculează cu 50% plus 1.Nu 1 dintr-un miliard.
Dacă eu nu am chef sa am o relație cu tine, n-o sa fie nicio relație.Nu depinde numai de tine.
"In orice relatie unde exista egalitate, relatia inevitabil se va destrama." rolling on the floor
Inevitabil? Cuvinte mari.Bazate pe experiența ta naspa cu o tipa care si-a bătut joc de tine.Inteligenta femeia, nu ne faci cunoștiință? N-are sens sa încerc sa contrazic afirmația asta, îți dai seama cât de cretina e doar citind-o.
M-am plictisit.Parca as citi manifestul unui copil de grădinița supărat ca nu mai are acces la jucăria lui preferata.
Iar te referi la mine.De ce o faci, n-am idee.Nu,nu-s capabilă sa am o relație.Sau sa iubesc in momentul asta pe cineva. Daca eu nu-s capabilă, nu înseamnă ca toate sunt ca mine.
Te "bombardez" pe tine cu accese de superioritate.Nu pe altii.
Sa nu-mi arat personalitatea? De ce? Ca te calc pe tine pe coada? Sau ți-e frica ca e mai puternica ca a ta?
Îți gasesc cel puțin 10 subiecte despre care eu pot vorbi linistita, cu zambetul pe buze si majoritatea bărbaților ar fugi.Asa ca nu, nu tine.Dar îți trebuie inteligenta. Femeile care gravitează in jurul tău sunt mediocre cu indulgenta.Nici măcar nu merita luate in calcul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai, dar de ce sa se chinuie cu femei " imposibile "când poate avea "mediocrele" disponibile oricand pentru el?laughing

Imposibilele au mai multe de oferit.

Stai, cee? rolling on the floor
"Imposibilele au mai multe de oferit." ====> Cum ar fi? rolling on the floor

O personalitate puternica happy

Pãcat, eu nu vreau o fatã care sa-mi " ofere" ceva. Ci sa ma completeze.
Nu mediocra ca mine, ci mai praf laughing

Sa te completeze? Nu.Esti deja complet.Sau ar trebui sa fii.

thinking

Nu multumesc. Ma lipsesc fara probleme de personalitatea ta puternica. Personalitatea ta puternica ma lasa rece. E chiar amuzant daca chiar crezi pe bune ca un barbat cauta muiere cu personalitate puternica. Este si mai amuzant ca, consideri asta o calitate la o femeie. PAstreza pentru tine personalitatea ta puternica. Hraneste-o cu mancare de pisici rolling on the floor

Uite o tema de gandit pentru tine: te-ai gandit vreodata ca personalitatea aia puternica cu cate te lauzi atat este de fapt rezultatul a zeci, poate chiar sute de maciuci care si-au dat drumul in tine, fie in vagin, sau gura, si a caror trasaturi psihologice nu doar ca le-ai imprumutat, dar le-ai fuzionat intr-una singura, atunci cand sperma fiecaruia din fostii tai a ajuns in tine, nu conteaza cum? Asta ai tu de oferit? Asta crezi tu ca vrea si asteapta un barbat de la tine?

Ți-a luat o ora sa ajungi la concluzia asta extrem de inteligenta? Ca personalitatea mea puternica se datorează spermei?rolling on the floor)) Zi-mi ca glumești.
Personalitatea mea puternica a început sa fie puternica înainte sa am vreun contact voluntar cu sperma.Si mi se datorează mie.Nu altcuiva.
N-am avut foști, oricum.
Nu am de "oferit"nimic.Nu sunt sacul lui mos craciun.
Dar da, asta cred.Ca un bărbat chiar caută o femei care știe sa zică si "nu".Nu neapărat care spune "nu", ci care știe cum s-o facă, dacă e cazul.

Nu e parerea mea, nu e concluzia mea, e un studiu medical, as putea sa spun chiar ca e o certitudine medicala si am si argumentul dar imi e mult prea lene sa-ti explic. Daca voi fi nevoit, iti voi spune de ce cred ca e certitudine. Nu sunt foarte sigur ca glumesc. Nu prea glumesc.

Sa lamurim alt aspect: cand spui ca "n-am avut fosti", te referi ca nu au fost in relatii cu tine, au fost doar pasageri, donatori de sperma si atat. Nu-i pui la socoteala tu, asta nu inseamna ca nu au fost.

Si tot nu inteleg, ce ai tu mai exact de oferit unui barbat ca sa primesti relatie de la el si la ce-mi serveste mie ca barbat (nu mie personal) "personalitatea ta puternica"? La ce-mi serveste, concret, obiectiv? La ce-mi serveste?

Certitudine medicală?laughingDezvolta.
Pornești de la aceeași premiza tâmpită.Nu primesc relație de la bărbat.

Te-am intrebat ceva: la ce-mi serveste mie concret, obiectiv, ca barbat (nu mie personal) "personalitatea ta puternica"? Imi raspunzi la intrebare intai si apoi iti dezvolt si argumentul meu.

Ce e asa de amuzant? e adevarat tii se pare ca corpul tau e la fel ca a unui tip? ADN-ul ramane in tine.
E ca si cum ai avea un iubit cu niste fire de par permanente de la alte tipe, ti-ar placea? Nu degeaba se pune(a) pret pe virginitate.

| Arrakis a răspuns (pentru OrdanKarris):

Man, eu zic ca ai demonstrat deja mult mai devreme ce e de capul ei. Nu te mai osteni ca nici macar amuzament nu obtii, ci o portie imensa de cringe.
Tipa recunoaste ca e o zdreanta narcisista cu arfe de fiinta superioara. Chiar ea a zis pe site ca daca ar avea sansa sa foloseasca pe cineva ca pe un obiect ar si face-o cu tot cu personalitatea ei puternica (in sensul in care ii este convenabil).
https://www.tpu.ro/......a-doar-ca/

Bine, clar daca are sentimente (ipotetic) n-ar face-o.
100% o face oricum. "Pentru ca poate si pentru ca i-ar indeplini un scop".

Iubești pe cineva pentru personalitate.Stai cu cineva pentru personalitate.Nu ți-ar fi scârbă sa stai cu o persoana care e incapabila sa te refuze sau sa-si spună propria parere? Care e dependentă de tine? O personalitate puternica înseamnă un carcater puternic.Un om încrezător, sigur pe sine, care se remarca.O companie placuta.Nu un simplu ecou de "cum vrei tu".
Personalitatea puternica, împreuna cu inteligenta si cu ce deriva din ele(carisma, simt al umorului etc) te fac atrăgător/atrăgătoare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Arrakis):

Aveti un fetish cu cuvantul asta sau ce? Macar învățați ce înseamnă. Narcisistii nu sunt ca ciupercile după ploaie.La voi din 3 oameni 4 sunt narcisiști.Nu e chiar asa.
Da, as face-o.Ce legatura are asta cu personalitatea mea?
Am sentimente.Majoritatea oamenilor au.Nu-s eu excepția.

Nu, nu mi-ar fi scarba de o femeie care e incapabila sa ma refuze. Pentru asta accept relatie cu o femeie, sa ma simt apreciat, rasfatat, SATISCAFWUT, nicidecum refuzat! happy In schimb mi-ar fi scarba de una ca tine. Maxima scarba.

Nu accepți relația cu o femeie.Iti place sa crezi ca tu iei decizia, dar nu e asa.Cel puțin n-ar fi dacă asa-zisele tale partenere ar avea ceva mai mulți neuroni.
Si mie mi-e scârbă de tine, dar ultima data ai zis ca nu știu decât sa jignesc, asa ca am încercat sa evit asta.Presupun ca la tine nu se aplica același lucru.

| christine99 a răspuns:

Cuvantul portrivit este c**va, si pot fi si barbatii, daca cineva, nu conteza barbat sau femeie, s-a culcat cu un numar foarte mare de persoane nu m-ar mai atrage pe mine. Adica criteriu ca sa fii asa ceva e sa intretii relatii sexuale cu foarte multe persoane, ceva care ma usuca, ca sa zic asa, nu jignesc pe nimeni care face asta, dar ii evit.

| EmanuelT a răspuns:

Alea care au în palmares mai multe relații decât ani.

| ihnei a răspuns:

Sora-mea ca asculta metal si umbla in stiluri vitange/retro