Endoryus pai ai uitat ca sunt in lista ta de ignor =desi nu te mai pot raporta ))))))))), vorbind serios nu am de ce sa te asa zis raportez, scopul acestui site este ajutorul resiproc nu sa ne raportam uni pe alti
Tu te laudai. Parca vorbeai cu trenuletz pe site si am vazut discutia. Nu e ca incerc eu sa te insult aiurea.
Atat tu cat si el credeti tot ce cititi, am luat Bac-ul,, aia sa-mi fi fost mie problema?
Nu imi plac oamenii care o dau la intors ca tine. Stii, si eu am o facultate terminata dar ii mint pe toti pe aici ca am doar liceul. Shhhh
Nici nu-mi bat capul, cum am zis, nu trebuie sa ma justific.
Buna intrebare,o persoana complicata. Sunt calculata in tot ce fac,serioasa dar totodata si copilaroasa cand vreau,suparacioasa,implicata in tot ceea ce fac,geloasa,uneori cicalitoare, in acelasi timp imi place si viata, cumsecade, sensibila dar si razbunatoare, iubitoare si lista poate continua.
Ce va laudati atat ca a-ti luat bac-ul?
Eu am luat si bac-ul si barca si elicopteru,avionul,autobuzul,tramvaiul,metroul,trenul,tirul,autocamionul,duba,masina,tractorul,motorul,motocicleta,scuterul,bicicleta, hoverboard-ul, trotineta, rolele, skateboard-ul si la nevoie am mers si pe jos
Sunt o persoana extrovertita si foarte vesel. Imi place sa comunic si sa rad foarte mult.Tu?
Depinde din perspectiva cui ma privesti...
-Sefu' ma vede ticnit
-Nevasta crede ca-s hipster
-Mama zice ca sunt ''baiat bun'', ceea ce ma amuza cand ma gandesc ca am trecut demult de 20 de ani
-Prietenii ma considera tampit
-In ochii lu' fate-meu sunt un geniu