Nnorocita la propriu.Nebuna la figurat.Irascibila cateodata.Ironica de placere.Impocrita de la mama natura.Perversa e cand ma stiu.Asta a fost ca o gluma.
Sunt o persoana care stie sa faca misto de ea insusi.Nu fac diferente de rasa, culoare, clasa sociala. Sunt foarte orgolioasa, daca ma atingi unde ma doare te calc in picioare!
In rest, cred ca sunt o tipa ok.Sometimes cam tupeista, dar asta sunt eu.
Bafta.
Un om(tind la conditia de om)destul de banala, fixista, razbunatoare cand e calcata pe coada(), pacifista, incapatanata, enervanta prin faptul ca vorbeste mult si niciodata esentialul.Si mereu ramane intrebarea:oare ce a vrut sa zica
Sensibila uneori [incep bine ], cat pot de sincera, ajut omul la nevoie chiar si daca nu il cunosc, visatoare nu mai sunt, incredere in celalti FOARTE putin, daca esti langa mine nu te plictisesti, am trasnaile mele, unica prin ceea ce fac, optimista si trezita la realitate, prietena adevarata stiu sa fiu, platesc rautatea celorlalti, incapatanata , fac lucruri rele, intelegatoare nu prea, cand imi trece ceva prin cap fac , rautacioasa nu sunt Restul. se stie sau este "secret " . pentru unii
Buna, hm o descriere a mea? nu prea obisnuiesc ii las pe altii sa ma"laude"dar cateva cuvinte despre mine iti pot spune:sunt deseori tacuta nu timida, ci sunt genul de persoana care daca nu am ceva de spus mai bine tac decat sa ma bag in seama, incapatanata, vesela chiar si atunci cand nu te astepti, imi place sa fac haz de necaz, dispretuiesc minciuna si oamenii prefacuti, cam atat.