Pai. la inceput eram o persoana rebela, rea, eu eram in mintea mea buricul pamantului, eu demonstram, eu faceam, eu eram eu si numai eu.
Dar mai apoi, am inceput sa cunosc si altfel de persoane care mi-au schimbat viata, atitudinea si comportamentul. Acum sunt o fire sensiibila, pot sa spun cuminte, si sincera doar cu anumite persoane prietene, pe parinti ii mai mint .
Sunt atrasa de chestiile artistice. sensibile, nu ma atrag mel rock, sataniste. Am inceput sa ma ingrijorez din pricina faptului ca nu voi mai putea sa ma joc nici o data cu papusile, sau sa ma tavalesc prin iarba, pentru ca odta cu cresterea, ti se pare anormal sa te mai joci ca un copil mic. Acum as mai vrea sa mai fiu la fel ca acum 4-5 ani. Incerc sa ma adaptez, sa-mi inpun ca inca mai sunt un copilas, dar nu pot, sincer nu pot, dar incerc. aa scuze am deviat de la subict.
Rebela,deloc suparacioasa,cateodata mint,imi place sa ma distrez, timida, irascibila etc.
Eu sunt o persoana : Nebuna in sensul bun al cuvantului`!.De obicei imi plaCe sa tSin lumea in suspans.[nu zic din prima ceea ce vreau sa ziC`.]Sunt extrem de prietenoasa si imi plaCe ca oamenii sa se amuze pe seama mea`! Cam asta sunt eu.Sunt UNICA SI INEGALABILA.si mai ales.MODESTA`!)te-am pupat. Fundaa`?
Buna.
Eu sunt o fire mai rebela.Cateodata sunt sincera,ce'i drept nu intotdeauna
Nu imi place sa mint prietenii foarte apropiati, dar cateodata cand trebuie, o fac...
Sunt momente cand sunt o mai rebela,sau cand sunt mai deschisa cu toti, depinde de starea mea.
Dar din pacate sunt trista, si trebuie sa imi mint prieteni.ma'm despartit de prietenul meu,mereu cand ma intreaba eu le spun ca nu am nimic, dar sufletul meu plangeimi este dor de el!
Dar sa vedenim la subiect; eu sunt mai rebela, sincera dar si mincinoasa.km atat!
U ce fel de persoana esti?
Fundita?
Cate putin din toateadik e bine sa fii asa, daca stii cum sa combini toate lucrurile astea
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: