Cei de pe TPU sunt prieteni care te ajuta atunci cand tu ai vreo nelamurire si-ti raspund la intrebari, daca nu sunt niste aiureli. De scris, nu stiu cine iti scrie scrisori, ca aici pe TPU nu se scriu scrisori, ci numai mesaje private. Cred ca cea care are nevoie de prieteni esti tu, de fapt, dar nu indraznesti sa spui. Daca vrei sa vorbesti cu cineva anume de pe TPU, atunci scrie-i un mesaj privat.
Bai copila, nu mai pune intrebari aiurea, lasa-ne! Pentru numele lui Dumnezeu! Si nu sunt singura care iti cere sa ne lasi! Du-te ca mai sunt site-uri si de bascalie si mistouri. Tu insati esti o caterinca
Cei de pe TPU incearca sa dea un sfat celui care merita si care intr-adevar are nevoie nu tie care pui niste intrebari prostesti si pui cate 20 pe zi.Care e problema ta? Suferi de bagare in seama? Vorba Corinei cea care are nevoie de prieteni esti tu
Fetita draga uite la textul care l-am scris de 30 de ori si daca am gresit eu ma impusc, tu esti cea care a gresit "primesc scrisori de la voi si ma raman putin pe ganduri cand le citesc eu"ma uit crucis la ce ai scris si poate nu vad eu bine na dar te rog mai citeste textul meu si poate intelegi ce am vrut sa zic
AAAA, AAA? Prietenii virtuale? Scrisori? Bai, dar TPU a devenit cumva nora pentru mama?
Prieteni pe TPU nu exista, cum de astfel nu vei gasi pe net. Se numesc doar useri ai site-ului respectiv si atat. Daca se intampla sa aveti cateva lucruri in comun, asta este. Exista coincidente. Plus ca nu poti fi sigura de ceea ce scrie acea persoana.
In fata monitorului, poti fi si badman.
Foloseste TPU in alt scop. Pe viitor ti-ar putea dauna aceste,, prietenii`.
Nu...nu am nevoie de prieteni ca tine sa stii.mai bine sa nu am nici un prieten decat unul ca tine.nu vorbim cu tine pentru ca nu stii sa comunici cu oamenii, pentru ca tu nu stii sa socializezi.Doamne sfinte.ma minunez de atata prostie
LisaJulie întreabă: