| Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ a întrebat:

Ce film preferati?
Twilight
Camp Rock
High School Musical 3

Care dintre ele?

7 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Camp Rock si HSM3 mi s-au parut 2 filme foarte slabe, care m-au facut sa regret ca le-am privit.Am regretat ca am pierdut ore pretioase uitandu-ma la astfel de filme.
Au avut un subiect naspa, un subiect deja fumat.Nu au avut intriga, aceeasi poveste foarte previzibila.(Ma rog, asta din punctul meu de vedere.)
Twilight a fost interesant, chiar placut, cu un subiect iesit din comun, nu a fost chiar asa de previzibil.Totusi,cartile nici nu se compara cu filmele, sunt mult mai bune.Iti recomand cartile.Sunt foarte frumoase.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Twilight...
sunt mai mult decat obsedata de filmul asta...
l-am vazut de nenumarate ori :d

| Ana-Maria94 a răspuns:

The Vampire Diarieslove struck adica este preferatu meu acum, dar nu se afla printre cele anumerate de tine. Dar din cele spuse cel mai mult imi place Twilight sau Hsm.

| Fvn a răspuns:

Twilight a facut vampirii sa "arate" ca niste pussy/gay.
Camp Rock- mwhahaahlaughing
HSM3-Mi-a placut

| Freky a răspuns:

Buna! Sincer imi plac la fel de mult toate! Dar, Twilight mie mi se pare ca este putin mai bun decat celelalte! Oricum, aici depinde si de preferinte. La urma urmei imi plac toate 3!

| nykonyk a răspuns:

Preferatul meu este twilight, dar iti recomand cartile pentru ca sunt mai bune decat filmul si ai parte de multa actiune pe care nu o gasesti in film.

| denny14271 a răspuns:

Twilight:X