| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Ce filozofie de viata aveti voi aia rockerii? Sunt curioasa ce aveti de spus

Răspuns Câştigător
| DennyxD a răspuns:

Eu nu inteleg ceva la rockerii care asculta numai si numai ROCK... daca merg la o petrecere de exemplu,unde bineinteles se va pune muzica ascultabila(dance,house,manele, lautareasca sau eu mai stiu ce muzica, si poate foarte putina muzica rock)ce vor face? Vor sta cu castile in urechi si vor asculta rockul lor?thinking Sau poate nu ar merge la petreceri de astea.in fine...fiecare cu ce-i place dar parerea mea e ca la un moment dat se vor plictisi doar de rock. oare cand se vor casatori vor pune la nunta numai rock? si vor dansa pe muzica rock?laughing)
fundita?laughing

5 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Un sfat pentru tine, don'soara: invata sa scrii corect in ROMANA si pe urma vino sa ma intrebi pe mine ce filozofie de viata amhappy

| DennyxD a răspuns:

Ms de funditahappy

| spank17 a răspuns:

De ce, tu asculti manele?

| 3DPixel a răspuns:

E prea complicat ca sa intelegi tu.Nu se compara cu filozofia ta despre viata: It's Friday, tomorrow it's Saturday and Sunday comes afterwords.

| horcruxfan a răspuns:

Deci eu nu va inteleg draga manelistilor noi dupa cum a spus dragul nostru 3DPixel nu traim dupa modul de viata :It's Friday, tomorrow it's Saturday and Sunday comes afterwords. Noi cei de partea cealalta a acestui stil de viata incercam saa traim momentul mai inteligent decat voi... sper ca te-am lamurit

Întrebări similare