Nike este cea mai buna firma.Pe probate pe vazute, real orice pantof. Puma, adidas sincer chiar mam si mirat cum pot unia sa poarte asa ceva.Sint foarte incomozi, nu stau bine pe picior etc.Mie personal imi plac Nike AirMax.Aia sint cei mai scumpi dar calitate si tot ce doresti.Nu stiu cum sint in RO eu i-am luat din state.Si de restul tot din state vorbesc, de puma si adidas niste stifturi.Am vazut toate modelele, si am si probat pe cele care aratau mai bine.Asta e parerea mea. Daca esti fata nu stiu, eu vorbesc despre firmele astea la barbati.
Tipic melteanului român, are impresia că Nike, Puma, Adidas sunt cele mai bune firme de îmbrăcăminte din univers.
Stai lină, sunt niște panarame. Nu intră nici măcar în top 10.
DC Shoes, [A:B] Astia produc skate shoes, nu trebuie neaparat sa fii skater, produc adidasi foarte buni
Salut poti achiziona adidasi puma de pe acest link daca te intereseaza - www.epantofi.ro/puma.html. Puma a fost infiintata in 1948, si primul adidas scos pe piata a fost numit Atom, acesta fiind un adidas pentru fotbal. Nu mult dupa acest eveniment, multi atleti au inceput sa poarte Puma in cadrul unor evenimente majore. In 1952 atletul Josef Barthel a purtat adidasi Puma si a castigat Medalia Olimpica de Aur. In 1956 a fost introdus si insemnul cu dunga, care a fost folosit mult timp. De abia in 1968 a fost introdusa emblema Puma (forma de pisica), iar in acelasi an s-a produs un mare eveniment: Tommie Smith, care a castigat medalia olimpica de aur pentru 200 m in Mexic purta adidasi Puma. In momentul urcarii pe podium a stat descult si cu adidasii langa el. In acelasi timp, colegul de echipa John Carlos impreuna cu Tommie Smith, au facut un gest semnificativ pentru tratamentul malitios aplicat asupra comunitatii afro-americane in acel moment.
Eu am sa-ti arat un top al celor mai bune firme!
1.adidas(sunt faini am o pereche roz de adidasi)
2.nike(sunt adidasi intens colorati)
3. puma(sunt comozi si o firma buna)
4.veer(am o pereche de adidasi rosii sunt confortabili si frumosi)
5. 3degree(sunt adidasi albi pentru copii care n-au sireturi)
6. kappa(nu imi plac dar sunt buni)
Eu iti recomand firma veer, sunt super cauta pe net poze.
deutza_2077 întreabă:
Andrei1903 întreabă: