Cafeaua nici măcar nu are nevoie de chimicale, (deși toate mărcile contin cel puțin conservanți
și agenți de afanare, sau antiaglomerare, pentru a nu se "intari") ea însăși e o bomba pentru organism.
Vei spune ca tu știi din mai multe surse ca e sănătoasă, antioxidant, etc.
DOAR cea cruda, neprocesata.
Cea prajita la ~300 grade e cancer pe pâine (consumata zilnic), deci nu-ți mai fa griji dacă are sau nu alte chimicale.
Sunt interesate informatiile tale.
Tot ce e procesat e daunator sanatatii.
Eu nu consum cafea, de aceea vreau sa ma informez in prealabil inainte sa incerc.
Tu recomanzi boabele de cafea care sunt macinate in magazit, asa numita cafea la kilogram?
Daca e boabe si o macina masina ta, va avea o savoare deosebita.
Deci da, boabe e mai ok pentru gustul final.
Dar ai grija la marca, si spun asta exclusiv din prisma prajirii...
cat si a rezultatului final pe care il poti optine dintr-o cafea mai prajita fata de una mai putin prajita.
Evita cu orice pret cafeaua puternic prajita, cu boabe de negru inchis.
Cea prajita light e mai sanatoasa, si are un gust mai placut, nu va fi atat de amara.
https://www.google.com/......ps?/imgres
https://www.google.com/......ps?/imgres
Thecurious întreabă: