O sa ma duc astazi la mama unui prieten pentru prima oara.ce culoare ma sfatuiesti sa-i iau?
Roșul semnifică pasiune, deși, nu cred că e prea indicat pentru mama unui prieten, așa că niște trandafiri albi ar fi perfecți.
Dar știi, ai putea face o combinație din roș și alb, iese frumos.
La alb ma gandeam si eu..stiu ca pot face dar momentan stau prost cu portofelul ...sa-i iau unul alb? doar el simplu sau cu ornamente ceva?
Oh, merge și simplu, nu te complica prea tare.
Lasă să se vadă simplitatea și puritatea florii.
Doar el neimpachetat nimic?
Esti fata sau baiat?
A..si sa fie mai inchis sau mai deschis? adica inflorit bine sau mai bobocel asa?
Pai vanzatoarea mi-l pune doar, nu? dar cum crezi ca e mai frumos in celofan sau simplu asa?
Stii ca sunt ornamente d-alea zici ca e bradut sau alea de se numesc miresica sau ceva de genul...sa pun? sau doar el simplu fara nimic altceva?
Cred că da, nu am luat niciodata flori(nu te baza pe răspunsul acesta).
Dacă nu vrei ca floarea să rămână singură în vază ai putea ruga vânzătoarea să pună ceva de genul frunzulițelor(nu pot da mai multe detalii, pentru că nici eu nu știu cum se numesc, de alea care ai menționat și tu), o să fie frumos, mai ales că gestul contează întotdeauna.
Trandafirul e frumos orice i-ai face(excepție face smulsul petalelor).
/pune.
Ce sa pun?
Eu zic că celofanul e de ajuns, dar dacă tu nu crezi astfel, la florărie o să ceri niște ornamente, gen gypsophila(dar se potrivește mai mult pentru trandafirul roșu), sau un tip de frunze http://www.livrarefloribucuresti.ro/un-fir-de-trandafir-rosu.html (în tipul ăstuia).
Doamna de la florărie sigur o să te îndrume cumva, dacă tot nu ești hotărâtă.
Da..inca nu stiu daca sa-l las simplu sau cu celofan si atat sau celofan si ceva ornamente ...parerea ta finala care ar fi?
Off
Până la urmă aleg a 3-a variantă, celofan și ornamente.
sunt complicata, nu? ti-am zis ma duc pentru prima oara la el acasa si nu vreau sa ma duc cu mana goala ..desi el zice ca nu este nevoie
Ești indecisă
M-ai făcut să mă înduplec(la sfârșit) prin îndoielile tale, ciudat.
Mama prietenului ar trebui să fie surprins plăcută, la câtă bătaie de cap ți-ai făcut. (glumesc, plăcere îi va face oricum)
Indecisa..pentru ca n-as vrea sa ma fac de ras...intelegi tu
Alb total.
Pana la urma daca in fata mea o sa se faca ( ca nu trebuia etc ) si pe la spate cine stie.o sa fie problema ei..eu datoria cat de cat mi-o fac, nu? cati ani ai si cum te cheama?
Florile, oricum ar fi ele, pentru cei mai în vârsta(nu cred că e chiar în vârstă mama lui) reprezintă respect. Chiar nu are cum să nu-i placă.
55 are mama lui
La cei 55 de ani ai ei, o să admire trandafirul în liniște Te-ai gândit la ea, e îndeajuns încât să-mi dau seama că ești de treabă, Dumneaei, spre să-și dea și ea seama.
Mă numesc Ana și am 16 ani. (da, știu, sunt o copilă).
Multi inainte :* eu sunt Claudia si am 26
Mulțumesc. .
Încântată de cunoștință.
Mulți înainte și ție.
Multumesc :* ce faci?
Mai stau puțin pe-aici înainte să mă duc la culcare. Tu?
Cum a fost? Cum ai luat trandafirul? Dacă nu sunt prea indiscretă.
Eu acum o ora am venit...am luat unul alb si in celofan atat :*
De unde esti?
Frumos.
Basarabia.
Esti basarabeanca?
Da.
Eu nu ar trebui să mai întreb
Ce sa intrebi ? vezi ca ti-am dat un mesaj
Ce faci?
Dacă vrei poți să-l pui în celofan, pentru mai multă formalitate(cred eu).
Sunt fată.
Boboc, dar nici închis prea tare.