Chiar este fascinantă mintea umană, m-am gândit la asta și este foarte complex...
Nu am.
Aș zice că mi-ar fi frică de un urs brun, dacă l-aș intâlni in calea mea, atunci când urc spre vârfuri. Dar de lucruri mărunte (păianjeni, insecte, câini, șoareci, șopârle), chiar că nu mă tem.
Unul m-a alergat o data de am sarit intr-un 'papuc',alta scapare nu aveam,deschisese singur poarta si fugea dupa mine pe strada fara motiv,era turbat.
In alta zi eram cu bicicleta si mi-a sarit unul in fata direct la picior s-ar repezit si am dat de ghidon la maxim si am ajuns pe sosea fara sa ma asigur doar ca sa nu ma muste javra.
Imi mai amintesc ca intr-o seara eram singur pe strada si din fata mea venea un caine-lup care cam grabea pasul spre mine, l-am vazut si m-am orientat rapid spre un gard de piatra d-ala mai vechi, m-am urcat rapid pe el, cainele venise fix acolo si se uita la mine gata sa urce dupa mine, alunecasem de pe el ca nu stateam deloc comod si mi s-a dus un picior jos spre el, s-a speriat si a rupt-o la fuga ))))
Nu suport păpușile și manechinele. Să văd o figură care reasamblează un om fără să se miște și fără să scoată un cuvant este ciudat. Să nu mai pomenesc de ochii aceia care par că se uită în gol pentru vecie fără să clipească, este creepy. Nu le suport.
Sobolani, inaltimi, monumente sau cladiri foooooarte inalte (imi creeaza un disconfort ciudat, chiar si-n jocuri cand te lupti cu ceva creatura care e foaaarte mare pe langa caracteru tau) si de paiajeni, serpi si din astea doar daca s-ar apropia de mine, in rest n-am treaba cu ele spre deosebire de soareci care ma terorizeaza sa fie unu prin preajma, chiar si departe de mine.
Vezi că scrie. Dacă chiar trebuie să dau copy & paste. Apocalipsa capitolul 21 : Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua." Acum sper că înțelegi și tu ce scrie aici.
La mine există frică într-o foarte mică măsură, nu prea mă sperii de nimic, doar de ceva. Dacă văd o fantomă că se holbează la mine crezi că încep să râd ? Doar de paranormal îmi este mai mult nu, și cum asta nu este întâlnit des... înțelegi .
Sunt INGROZITA de gandaci, mi-e frica de muste si de inaltime/zone abrupte.
Oribil. Mereu sar la bicicliști. Așa m-a mușcat și pe mine unul, a rupt lanțul și a ieșit pe lângă stăpână din curte cu o viteză... fix spre mine. Aveam vreo 7 ani și era cât mine .
Doare tare o muscatura de caine? paradoxal...cati m-au alergat si nu au reusit sa ma muste, asa ca preventiv intreb 'pentru un prieten'.
Se pare ca si tu ii atragi,, spre rau.