| 4b a întrebat:

Ce folos are omul din toata truda pe care si-o da sub soare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gol vine pe lume si gol va pleca din lume.bogat sau sarac, nimeni nu va pleca de pe pamant cu sacul sau carul cu boi. eventual doar pana la mormant cu carul.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Inferno a răspuns:

Chiar nu stiu. Nu cred ca are.

| doctorandus a răspuns:

Folosul e ca ramane-n viata si nu moare de foame.

| Wøodenpints a răspuns:

Ce legătură are asta cu religia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat, nu numai la tine, ci la multi din cei care posteaza intrebari, sau intervin cu raspunsuri pe acest sait, ca nu acordati atentie felului cum poat fi interpretate sensul cuvintelor folosite.Adica credeti ca toate lumea gandeste ca voi.Si ca sa nu ma acuzi de genaralitati, ma voi referi la intrebarea ta actuala:
1.Din formulare rezulta ca trebuie sa existe un folos, dar te intrebi cum va arata acesta. Daca intrebai:Are omul vreun folos..." se intelegea clar ca folosul poate sau nu exista.
2.Intrebarea in sine presupune ca, trebuie sa existe "o viata dupa viata", sau oricum ceva.Adica nu putem crede ca oadata cu decesul s-a terminat totul.Eu as fi formulat intrebarea asa:Credeti ca daca dupa moarte fizica, ar mai exista ceva, activitatea din viata pamanteana ar avea vreo influenta

| 4b explică (pentru anonim_4396):

Nu acord atentie? stimate valeriu, este o intrebarea din biblie pe care am postat-o din curiozitatea ce ma omoara...
PS: nu cred ca toata lumea gandeste ca mine; suntem unici, gandim diferit.
O viata linistita sa ai in continuare

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Vezi ca te repezi! Eu nu m-am referit la felul cum gandim fiecare ci la "cum pot fi interpretate sensul cuvintelor folosite de fiecare". Esti de acord ca este cu totul altceva?
Ai incercat vreodata sa raspunzi corect si pe intelesul lui, la intrebarile unui copil, pana in 5 ani? Sunt intrebari care nu-ti mai permit sa vorbesti la intamplare, intrucat urmeaza un nou:de ce?

| 4b explică (pentru anonim_4396):

Bine bine, da care-i concluzia ca tat nu-mi dau seama? thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Daca te referi la concluzia la intrebare, asa cum a fost formulata de tine, concluzia mea ca barbat este:din viata te alegi cu ce bagi in gura si ce tragi in ....la.

| 1Mihai1 a răspuns:

Acel om învaţă / a învăţat ce înseamnă să ai parte de un "obiect" adevărat.

| norberto a răspuns:

Gandeste altfel. asta e o viata, incearca sa o traiesti cum vrei. dupa ea poate mai e una sau nu. traieste liber. nu ai ce pierde. tu iti faci viata.bafta.