anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fotbalist apreciati și va este sursa de motivație și inspirație?
Eu îl apreciez pe Juri Cisotti de la Otelul Galati, echipa mea de suflet, căpitanul echipei și cel mai bun jucător la ora actuala din echipa, harnic ca Dorinel Munteanu, antrenorul echipei și totodată sursa mea de inspirație și motivatie sa ma apuc și eu de sport/mișcare sper

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

In strainatate il apreciez pe Cristiano Ronaldo, omul e un moument de seriozitate si performanta si nu a pus strop de alcool in gura lui.Pe deasupra merita apreciat prin faptul ca ajuta multi copii sarmani din Africa si Palestina.El ar fi sursa mea de inspiratie si motivatie.
Inainte imi placea de Sadio Mane dar de cand a avut oesire alea nervoase penibile la Bayern m-a dezamăgit.
In Romania ii apreciam foarte mult pe Bourceanu si Pintilii dar ei sunt retrasi din activitate si nu ii mai putem lua in considerare.Asa ca singurul care imi place la ora actuala este Chipciu, e un fotbalist care pune suflet cand joaca orice meci de fotbal si in general vorbeste si se exprima foarte bine.

1 răspuns:
| vodami92 a răspuns:

Iti dai seama ca multi sunt cu lionel messi! cristiano ronaldo! andrea belotti! alessandro florenzi! federico chiesa! federico bernardeschi! si altii!