| inna a întrebat:

Ce fructe preferati? Mie imi plac fructele de padure cel mai mult: capsuni, zmeura, mure.

Răspuns Câştigător
| lili24 a răspuns:

Strugurii si prunele, iar pe locul 1 afinele si sa iti spun de ce. Contin cei mai puternici antioxidanti care au un rol deosebit in organism. Curata organismul si il dezintoxifica, elimina grasimile si iti controleaza grautatea mentinind-o la indicii normali, adica poti sa maninci ca nu te ingrasi. Iti mentine pielea neteda, catifelata, indeparteaza ridurile si intineresc. 200 g de afine mincate zilnic sau chiar a doua zi au proprietati miraculoase pentru intreg organismul. Au un gust deosebit, le maninc cu putin zahar dar mai ales in prajituri cu multe afine. Incearca si n-ai sa regreti. Mama mea de cind maninca numai afine zici ca are 25 de ani,(nu exagerez ) a slabit si toata lumea o intreaba ce a facut de e asa schimbata. Eu ma mentin in forma si am dat si citeva kg jos fara sa fac sport. deci astea sunt argumentele mele. In America si Canada sunt fructele preferate ale amer si can, iar din ele se fac si medicamente pentru slabit, dezintoxifiere, creme de frumusete, creme pentru reducerea ridurilor, etc

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Fructele mele preferate sunt capsunile, insa in mare parte imi plac toate.happy In mod pecial imi mai plac strugurii, perele, ciresele si piersicilebig grin

| Dan a răspuns:

Capsunii.

| arysa a răspuns:

Pe primul loc ar fi ciresele, merele, nectarinele si portocalele.

| gabitza05 a răspuns:

Mie imi plac afinele, zmeura, strugurii albi, nectarinele

| JustMeFlory a răspuns:

Strugurii, necatrinele, pomelo(ahhh il iubesc), ciresele, caspunele, pepenele rosu si mai suntbig grin

| cioko19 a răspuns:

Aproape orice fruct mananc (in afara de ananas.nu-mi plactongue)
Dar fructele pe care le adoooor sa le mananc sunt : portocalele, capsunele, struguriilove struck, ciresele, kiwi.love struck

| crisS a răspuns:

Mie imi place Avocado foarte mult si ciresele happy

| utzuman2006 a răspuns:

De fructul oprit ce zici rolling on the floor

| Sabwy a răspuns:

Capsuni. kiwi. love struck

| I'm just me a răspuns:

Capsuni, mere, prtocale, ciresebig grin

| MyTzZy a răspuns:

Toate fructele imi plac. dar mai ales merele.

| Spanc a răspuns:

Pai acum sa nu fiu modesta cel mai mult imi place papaya dar cum nu mereu gasesc imi mai iau si capsunilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este unul din capitolele la care nu am pretenții: fructele.
Orice fel de fruct consum: de la cel mai dulce până la cel mai acru, etc.
Le consum proaspete, nu compot sau dulceață ori sirop.
Pa, pa.

| puppetgirl a răspuns:

Mie capsunele :X