Imi plac capsunile, portocalele, bananele(fara nicio gluma), grefele, piersicile, perele, kiwi, si multe altele. Mi-ar placea sa mancam capsuni, piersici, grefe. Ar fi super daca as manca asta zilnic
Imi place zmeura, orice fruct mai ales merele, sa contina cat mai multa vitamina C.
Nu am un fruct preferat.imi plac toate si le mananc p toate cu placere.
iarna sunt recomandate fructele care au vitamina c in general deoarece (daca stiu bine)iarna mai mult ca in oricare alt anotimp corpul are nevoie d vitamina c.
fructele care conti vitamina c sunt citricele si kiwi, dar nimic nu contine mai mlta vitamina c decat ardeii.
Eu beau in fiecare zi suc natural de fructe pregatit de mine din mere, portocale, grefruit si morcoviEste un deliciu si poti incerca si tu.
Kiwi, capsuni si pomelo imi plac. Iarna sunt bune toate de consumat pentru continutul lor in vitamine si pentru intarirea sistemului imunitar.
Cele mai bune din punctul meu de vedere, sunt ciresele, zmeura si piersicile tropicale, dar tinand cont ca afara e iarna si ne luptam cu foamea in casa TREBUIE sa mancam o gama foarte "variata" de 10 fructe, alegerea facuta de mine din aceste 10: MARUL ROMANESC
Nu am preferinte Imi plac absolut toate fructele
Iarna se mananca orice iti place
Ananasul, merele(foarte verzi), cireseleeee, portocalele.pere.sunt foarte multe care-mi plac si foarte sanatoase pentru organismpaa
Mie imi plac perele, dar nici de ca citrice nu ma dau la o parte. Oricum, iarna tot citricele sunt mai sanatoase.