anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fructe va plac.
Ce fructe considerati ca ar trebuis a mancam iarna?

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

Imi plac capsunile, portocalele, bananele(fara nicio gluma), grefele, piersicile, perele, kiwi, si multe altele. Mi-ar placea sa mancam capsuni, piersici, grefe. Ar fi super daca as manca asta zilnichappy

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fructele sint fructe si nu cred ca am preferinte speciale odata ce imi plac toate.

| juniper a răspuns:

Imi place zmeura, orice fruct mai ales merele, sa contina cat mai multa vitamina C.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice fructe, doar sa fie spala-te ca mi-e lene sa le spal euhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mere, pere, portocale...

| Hmmmm a răspuns:

Nu am un fruct preferat.imi plac toate si le mananc p toate cu placere.
iarna sunt recomandate fructele care au vitamina c in general deoarece (daca stiu bine)iarna mai mult ca in oricare alt anotimp corpul are nevoie d vitamina c.
fructele care conti vitamina c sunt citricele si kiwi, dar nimic nu contine mai mlta vitamina c decat ardeii.

| Barajag a răspuns:

Eu beau in fiecare zi suc natural de fructe pregatit de mine din mere, portocale, grefruit si morcovibig grinEste un deliciu si poti incerca si tu.

| andrew_9324 a răspuns:

Iarna de obicei mananc mere si portocale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ursulica cred ca faci pentru bebe, asa incepe, azi un mar, maine un suc...laughing

| Bacemi a răspuns:

Cel mai mult imi plac bananele, capsunile si ananas.

| Razvan a răspuns:

Portocalele.Am mancat iarna asta la portocalehee hee

| cretzufinish a răspuns:

Kiwi, capsuni si pomelo imi plac. Iarna sunt bune toate de consumat pentru continutul lor in vitamine si pentru intarirea sistemului imunitar.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Cele mai bune din punctul meu de vedere, sunt ciresele, zmeura si piersicile tropicale, dar tinand cont ca afara e iarna si ne luptam cu foamea in casa TREBUIE sa mancam o gama foarte "variata" de 10 fructe, alegerea facuta de mine din aceste 10: MARUL ROMANESC

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu am preferinte love struck Imi plac absolut toate fructelelove struck
Iarna se mananca orice iti placelaughing love struck

| costymaximus a răspuns:

Citrice in general, dar pot fi si mere, pere, banane.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Ananasul, merele(foarte verzi), cireseleeee, portocalele.pere.sunt foarte multe care-mi plac si foarte sanatoase pentru organismwinkingpaa

| mircea a răspuns:

Mie imi plac perele, dar nici de ca citrice nu ma dau la o parte. Oricum, iarna tot citricele sunt mai sanatoase.

Răspuns utilizator avertizat
| dyddyyyx18 a răspuns:

Imi plac portocalele, zmeura, grefele. Tie?

Întrebări similare