Sant putine orase la noi unde nu se primeste mita pentru operatie, dar nu stiu daca merge sa zica doctorul trebuie sa te operezi cu trimitere la spital apoi sa mergi tu pana la spitalul cel bun
La asta ma gandeam si eu, dar banul face legea absolut oriunde, poate face diferenta intre viata si moarte.
"Nu conteaza viata umana?"
Teoretic, da. Practic, se consideră că avem suficientă populație pe pământ.
Normal, că majoritatea așteaptă răsplată, în schimbul eforturilor, chiar dacă știu că prognosticul de viață al bolnavului e scurt. Cei care au avut pe cineva bolnav in familie, s-au confruntat cu astfel de situatii și știu ce înseamnă...
Daca tot suntem aici la ce bine ce frumos era sa ne gindim cit de mult costa si stomatologii eu stiu ca invata foarte mult si munca trebuie onorata e just dar degeaba sa zicem am platit cotizatie la sanatate 40 de ani de cand lucrez nu se subventioneaza nimic la stomatologie.Si data trecuta numai sa-mi extraga un dinte am platit 50 de lei o data pentru radiografie si altii 100 pentru extractie.Si nu nu-ti scoate dintii daca mai pot fi plombati.Sa zicem scoti 100 lei ca te doare ca naiba dintii si vrei sa-l extragi sa scapi dar nu dom'le nu e dupa tine! Te obliga sa-l plombezi si acela nu 100 lei costa ci 500 si ia de unde nu-i ca nu mereu ai de unde scoate 500 lei si sufera frate! asa sufar eu deja de 2 saptamini cu un dinte pentru ca nu am 500 lei sa mi-l plombeze.
Acu cateva zile o ardeai cu "miliardari nesatui", acum visezi la o lume in care sa primesti chestii gratis. In ritmul asta nu mai ai mult pana ajungi asa:
https://youtu.be/dqB-EMqpsUA?t=113